GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tres famílies de la Bisbal del Penedès reben subvencions per pagar l'IBI

També s'han donat les subvencions per a entitats culturals
Vista de la Bisbal del Penedès. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

La Junta de Govern Local de la Bisbal del Penedès ha aprovat els beneficiaris de les subvencions sobre la quota líquida de l'IBI per a persones amb pocs recursos, que corresponen al passat 2018. Seran tres famílies les que rebran les ajudes, que seran de 300 euros per dues d'elles i de 299, 39 euros per la tercera. Es tracta d'una subvenció que s'adreça a propietaris o llogaters als quals es repercuteix la quota en el rebut de lloguer.

 

Per rebre la subvenció és necessari que visquin i estiguin empadronats a l'habitatge de la Bisbal, amb uns ingressos bruts inferiors als que s'indiquen a la Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC). En cas de resultar beneficiaris, poden rebre una subvenció del 60% de la quota de l’IBI, amb un màxim de 300 euros. Per a aquesta convocatòria s'hi van presentar vuit sol·licituds, cinc de les quals no complien els requisits per diversos motius.

 

Subvencions per a entitats culturals

La Junta de Govern de l'Ajuntament de la Bisbal també ha aprovat les subvencions de l'any 2018 per a entitats culturals. Aquestes han estat per a l’Associació de Cors Antistiana (901,51 euros) i per a la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca (6.995,64 euros). Es tracta d’una subvenció a la qual poden optar totes les entitats i associacions sense ànim de lucre legalment constituïdes, amb seu al municipi i que estiguin inscrites al Registre d’Entitats.

 

Aquestes subvencions són una part del suport que ofereix la regidoria de Cultura a les entitats del municipi. Totes les entitats inscrites al registre poden optar a la cessió d’espais municipals per realitzar les seves activitats i reunions, al servei de fotocòpies de documents necessaris per a les seves activitats, al disseny de cartells anunciant activitats de l’entitat, o al suport logístic amb material municipal, entre d'altres. Les subvencions pel 2018 es van aprovar per a dues de les quatre entitats que ho van demanar, ja que les altres dues, segons el consistori, no complien els requisits.

 

També et pot interessar:

La Bisbal del Penedès espera que el local social de la Miralba estigui a punt aquest gener.

Els joves de la Bisbal del Penedès triaran els grups de música de la Festa Major.