Un ferit en un aparatós accident de cotxe a la platja del Vendrell

El vehicle es va encastar contra un edifici a l'avinguda del Sanatori
El cotxe que ha tingut l'accident a l'avinguda del Sanatori. | Policia Municipal del Vendrell

 

Una persona va resultar ferida lleu aquest passat dissabte 2 de febrer en un accident de cotxe que va tenir lloc a l'avinguda del Sanatori de Sant Salvador, que va del Vendrell a Calafell. Un cotxe que circulava per aquesta via va perdre el control per causes que es desconeixen i es va encastar contra un edifici. Tot i l'espectacularitat de la topada, i els danys materials que aquesta va deixar en el vehicle, des de la Policia Municipal del Vendrell han apuntat que la persona només va resultar ferida lleu.

 

Professionals del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també es van desplaçar al lloc dels fets, i van atendre la persona, així com els Bombers de la Generalitat. Aquesta avinguda uneix el Vendrell i Calafell a través de les Madrigueres i la zona del Sanatori. És una recta llarga on hi ha vehicles que hi circulen a una alta velocitat. Des de la policia municipal o els Mossos d'Esquadra s'hi posen controls en moltes ocasions.

 

Controls a camions i furgonetes

La policia local del Vendrell també ha informat aquesta setmana que realitzarà controls de vehicles comercials, com ara furgonetes, camions i furgons, a diferents punts del terme municipal. Aquesta és una campanya que es fa de forma coordinada amb el Servei Català de Trànsit (SCT) a tot l'àmbit territorial. El cos policial vendrellenc avisa cada setmana dels diferents controls que realitza a la ciutat.

 

Un accident mortal a l'Ampolla

A la regió de Tarragona, aquest cap de setmana hi ha hagut altres accidents de trànsit, el més greu dels quals va tenir lloc el diumenge a l'Ampolla, quan un home va morir després que dos turismes topessin frontalment a l'N-340. Dues persones més van resultar ferides greus. A Torredembarra també hi va haver un accident aquest diumenge, concretament al carrer de Ponent, quan un vehicle va bolcar. L'únic ocupant va quedar ferit lleu.