Ferida una dona en un atropellament a la carretera de Barcelona, al Vendrell

Els fets han passat durant la tarda d'avui dijous, 20 de desembre, i la víctima ha estat traslladada a l'hospital, amb pronòstic reservat

Cap a quarts de cinc de la tarda d’avui dijous, 20 de desembre, una dona de 70 anys ha estat atropellada a la carretera de Barcelona, al municipi del Vendrell. La Policia Local ha desviat el trànsit pel carrer Margalló i la carretera de Valls, i la víctima ha estat traslladada en ambulància cap a l’Hospital del Vendrell, amb pronòstic menys greu.

Els fets, concretament, han passat en un pas de zebra a l'altura del número 7 de la via. Els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 16.42 hores i s'han mobilitzat dues dotacions Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Imatge de l'accident al Camí del Romaní del Vendrell.
Imatge de l'accident al Camí del Romaní del Vendrell | Policia Local del Vendrell

 

Un conductor begut s'encasta contra un mur al camí del Romaní

Un conductor begut va patir un accident el passat dissabte, 15 de desembre, al camí del Romaní del Vendrell, al Baix Penedès. L'home, al volant del seu cotxe, es va encastar contra un mur i, afortunadament, en va sortir il·lès. Segons va explicar la Policia Local, l'incident només va implicar aquest vehicle que, fins i tot, va fer malbé la paret de la via pública.

Al lloc dels fets hi van acudir els Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van treballar de forma conjunta amb la policia local. El conductor, visiblement afectat pel consum de begudes alcohòliques, va abocar un resultat positiu de 0,60 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire aspirat, més del doble de la taxa permesa. Amb això, la Policia Local del Vendrell va obrir diligències judicials al conductor.