GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Som Festa 2020 del Baix Penedès, a l'espera de l'evolució de la pandèmia

L'actual edició s'hauria de fer el setembre a Sant Jaume dels Domenys

Gairebé tot el Baix Penedès ha entrat aquest dilluns 11 de maig en la primera fase del desconfinament, la qual cosa indica que l'evolució de la crisi sanitària provocada pel coronavirus és bona. Tot i això, es fa difícil saber què pot passar amb aquelles activitats que s'han de fer els pròxims mesos i que suposen una aglomeració més gran de gent. Una d'elles és el Som Festa, una activitat impulsada per quatre associacions de joves de la comarca, que està prevista pel setembre a Sant Jaume dels Domenys.

 

Pendents de l'evolució de la pandèmia

Aquest passat dijous 7 de maig es va mantenir una reunió virtual entre Jove Baix Penedès i l'Ajuntament de Sant Jaume, per estudiar la situació i decidir els passos a seguir. De moment, es va acordar que les diferents associacions implicades en la seva organització —els Esventats de la Bisbal, els Tafaners de Bellvei, els Desmanegats de les Peces i els Festucs de Sant Jaume— aniran seguint l'evolució de la pandèmia i el desconfinament, per decidir si es fa el setembre o s'ajorna.

 

En aquest sentit caldrà estar atents a la nova normativa d'esdeveniments multitudinaris, així com a les mesures de prevenció que es transmetin des de les administracions. Aquesta hauria de ser la tercera edició de la festa, que en els dos primers anys es va celebrar a la Bisbal del Penedès i a Bellvei. El Som Festa és una activitat dirigida als joves de la comarca, que compta amb concerts, sopars populars, vermuts electrònics, bingos, jocs i espectacles.