El Festiuet de Coma-ruga passa al 2021 i suma nous grups

El festival serà de quatre dies i manté el cartell d'aquest 2020

Era un dels últims festivals que quedava per anunciar la seva decisió sobre l'edició d'aquest 2020. El Festiuet de Coma-ruga (el Vendrell) s'ha acabat rendint a l'evidència i ha anunciat l'ajornament del festival fins al 2021. Els responsables del festival van avançar a principis del mes de maig que tenien dues opcions possibles, o bé fer l'esdeveniment el pròxim setembre, o bé passar-lo al 2021. Aquesta ha estat, finalment, l'opció escollida.

Més grups i més dies

Però dins la mala notícia que això suposa pels amants de la música en directe, el Festiuet ha aconseguit mantenir el mateix cartell que hi havia per aquest any, amb grups com Oques Grasses, Los Chikos del Maíz, Doctor Prats, Talco, Ciudad Jara, les tarragonines Roba Estesa o Xavi Sarrià. A més a més, ha sumat nous grups, entre els quals destaquen els Buhos, Desakato, Ebri Knight o Cactus, a banda d'un grup de primer nivell que s'anunciarà a finals d'any.

Per tot això, el festival augmentarà un dia, i tindrà un total de quatre jornades, el doble que l'edició del 2019. Les dates en què se celebraran seran del 8 a l'11 de juliol i tots aquells que tinguin l'abonament per aquest 2020 el podran fer servir per al 2021. Tots aquells que vulguin retornar els abonaments i recuperar els diners, ho poden fer enviant un mail a ayuda@wegow.com, no més tard del 15 de juliol.

"La Bisbal del Penedès recupera els contenidors per a les restes de poda" "L'Arboç obrirà la piscina municipal amb moltes mesures de prevenció de Covid-19"