El Festiuet 2019 ja té el cartell complet.

El Festiuet del Vendrell anuncia el cartell complet del festival

Berri Txarrak, Zoo, Els Catarres, Boikot o Buhos són alguns dels noms destacats

El Festiuet del Vendrell, el festival de música que s'estrena aquest estiu a la capital del Baix Penedès provinent de Valls, ha anunciat aquest dilluns 18 de març el seu cartell complet. Entre el total de divuit bandes que hi seran, destaquen els noms dels navarresos Berri Txarrak, els madrilenys Boikot, els asturians Desakato o els catalans Zoo, Els Catarres, Buhos o Auxili. El festival es farà els dies 9 i 10 d'agost.

El cartell es completa amb formacions com Ebri Knight, Koers, Xeic!, Bemba Saoco, Lágrimas de Sangre, Mafalda, Lildami, Sr. Wilson, La Otra, Tribade, i els vendrellencs La Desbandada. Tancaran les dues nits dos dels DJ més destacats de Catalunya, DJ Monka i Lo Puto Cat. El festival se celebra per primer cop a la platja de Coma-ruga, després que les dues primeres edicions tinguessin lloc a Valls. Els organitzadors creuen que el nou emplaçament serà un dels atractius d'aquesta tercera edició.

 

Entrades a la venda per tots dos dies

El cartell barreja el pop, el rock, el mestissatge i el rap, confeccionant una proposta capdavantera en l'àmbit dels festivals de música que es fan a Catalunya. El fet que estigui ubicat al costat del mar fa que el festival tingui un ambient «únic i molt diferent del que ofereixen els altres festivals d’estiu a Catalunya», segons apunten des de l'organització.. Un altre avantatge de la nova situació serà l’accessibilitat, ja que estarà situat només a cinc minuts caminant de l’estació de tren de Sant Vicenç de Calders.

Les entrades per assistir al Festiuet es poden comprar a la web del festival, per un preu de 38 euros tots dos dies. Més endavant es posaran a la venda els abonaments per a la zona d'acampada. Tot i que l'organització encara no ha confirmat el lloc on se situarà aquesta zona d'acampada, algunes informacions prèvies apuntaven a la possibilitat que s'ubiqui a l'espai que hi ha al voltant de l'alberg de Santa Maria del MarEl festival va fer un vídeo sobre l'arribada a Coma-ruga fa unes setmanes.


Comentaris