GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El festival En Veu Alta tanca la 15a edició amb prop de 4.000 espectadors

La primera setmana de juliol tindrà lloc l'edició del Priorat
Un dels espectacles del festival En Veu Alta.   | Cedida

 

El Festival En Veu Alta (EVA) ha tancat la seva 15a edició, que s'ha celebrat durant els últims dies de maig i la primera setmana de juny a un total de divuit municipis de l'Alt i el Baix Penedès. En total han estat 43 els espais que han acollit espectacles del festival de narració per excel·lència del Penedès, sumant més de 3.900 espectadors. Al Baix Penedès, l'EVA ha arribat a llocs com el Vendrell, Calafell, Llorenç del Penedès, Santa Oliva i la Bisbal del Penedès.

 

L'eix central del territori

L'eix central d'aquesta edició era el territori, amb el qual s'han buscat racons insòlits per dur a terme els espectacles. Al Baix Penedès se n'han fet nou, que han comptat amb una bona assistència de públic. L'objectiu de l'EVA era fer valdre «més que mai la riquesa paisatgística, històrica i patrimonial que ofereix el territori». Les reaccions dels espectadors indiquen que la seva aposta ha estat encertada.

 

Amb la d'aquest any ja són quinze les edicions que el festival ha impulsat, portant espectacles de narració i tradició oral a tot el Penedès, «amb l'objectiu d'apropar la cultura de qualitat als veïns i veïnes, i fomentar la mobilitat dels espectadors d’un indret a l'altre», expliquen els organitzadors. Un públic que, any rere any, s'ha anat diversificant, consolidant un certamen que, amb la resposta rebuda, rep una injecció d'energia de cara a l'edició del 2020.

 

Tot a punt pel 10è EVA del Priorat

Abans, però, l'EVA farà parada al Priorat, concretament a Pradell de la Teixeta, on se celebrarà la desena edició d'aquest festival els pròxims dies 5, 6 i 7 de juliol. Quimet Pla i Núria Solina i Roger Mas seran els encarregats d’inaugurar i cloure el festival, que tindrà lloc durant tres dies intensos amb propostes com Johnny & Vienna, 'Nacidos culpables' de José Manuel Garzón, Carles Cano i Llorenç Giménez i els Tornaveus, Christian Atanasiu, un concert de rumba i dosis familiars amb La POP, Agn Agboton o Miquel Ukecontes.