La FIC condemna les amenaces a la regidora de Platges del Vendrell

La Federació reconeix a Bàrbara Peris com la seva representant al Vendrell
La regidora de Platges, Bàrbara Peris, compareixent davant els mitjans de comunicació. | BP Diari
 

La Federació d'Independents de Catalunya (FIC) ha emès un comunicat de condemna a les amenaces de mort rebudes per la regidora de Platges del Vendrell, Bàrbara Peris, ara fa deu dies al seu domicili. Des de la FIC afirmen que accions com aquesta, que consideren «covardes», no poden tenir lloc «sota cap pretext» i han de ser «erradicades d'arrel». Per això demanen que siguin «rebutjades públicament i sense ambigüitats per tothom».

La Federació d'Independents també deixa clar que Bàrbara Peris és «la representant d'aquesta Federació» a l'Ajuntament del Vendrell, com a regidora de l'AVP-FIC. Per aquest motiu, afegeix que no farà seu «cap comunicat de FIC-AVP que no sigui signat per la senyora Peris o la persona en què aquesta delegui». Aquesta menció fa referència a la situació de divisió que viu l'AVP des de fa uns mesos, amb un sector crític que no se sent representat per la regidora.

En la seva nota, la FIC també afirma que espera «una prompte resolució de la investigació policial oberta, i que s'imposi la justícia davant d'aquests fets», alhora que comuniquen a l'Ajuntament del Vendrell «tot el suport» a Bàrbara Perís «i coratge per seguir amb la ferma gestió del municipi, que les urnes li han encomanat». Bàrbara Peris va agafar el càrrec de regidora com a número dos de la llista de l'AVP-FIC a les eleccions municipals, després de la renúncia del cap de llista, Seve Galván, el passat agost.

La Xarxa Vendrellenca també condemna les amenaces

També han fet arribar un comunicat de condemna de les amenaces a Bàrbara Peris per part de la Xarxa Vendrellenca. Aquesta entitat que agrupa diverses associacions de veïns del Vendrell ha deixat clar que no es pot admetre «de cap de les maneres que això passi a la societat actual, amb el qual creuen «molt necessari fer pública la nostra indignació, la nostra preocupació i el nostre suport incondicional a la regidora davant del que li ha passat». Peris va denunciar que va rebre al seu domicili una carta on se li deia que dimitís i hi havia dibuixada una diana.

"🚨ALERTA: Veïns d'un bloc de pisos al Vendrell, assetjats per una immobiliària" "La Biblioteca del Vendrell ofereix sales d'estudi pels mesos d'exàmens"