GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Fira de Santa Llúcia de l'Arboç torna a aplegar un nombrós públic

Centenars de participants han pres part a la Plantada i Exhibició de Puntaires
Quadre de guanyadors del Concurs Nacional de la Punta al Coixí de l'Arboç. | X.Mitjans

 

L’Arboç ha celebrat aquest passat cap de setmana una nova edició de la Fira de Santa Llúcia, la que fa 807 ja, amb una bona resposta per part del públic assistent, també a la Fira de la Punta al Coixí. Les activitats infantils han estat de les més concorregudes, especialment els jocs de gran format, els inflables o la bola de neu, que va omplir totes les sessions i fins i tot en va haver de fer d'extres.

 

Com és habitual, un dels actes amb més participació va ser la Plantada i Exhibició de Puntaires, que aquest any arribava a la seva XXIVa edició. Aspectes com el mercat puntaire amb les seves 25 parades especialitzades, i els centenars d'artesanes assistents, fan que aquesta sigui la segona fira en importància de Catalunya, només superada per la itinerant Diada de la Puntaire de Catalunya.

 

Concurs Nacional de Punta al Coixí

En el marc de la XXIVa edició de la Plantada i Exhibició de Puntaires es va celebrar la vuitena edició del Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya. Va ser una edició del concurs atípica, ja que dos dels premis van quedar deserts, el de Punta d’Arreu i el de Tallar i Afegir. Els altres dos premis sí que es van repartir. Així, el premi de Punta Geomètrica va anar per la veïna del Vendrell Dolors Casellas, de l’Escola de Puntaires Santa Anna del Vendrell, i el Gran Premi de Blonda Arbocenca va anar per la puntaire de Reus Antonia Blanch, de l’Escola de Puntaires de l’Arboç.

 

Amb un recinte firal de més de 12.000 metres quadrats i més de 800 anys d’història, la Fira de Santa Llúcia, Fira de la Punta al Coixí de Catalunya és una de les més importants de Catalunya i l’única fira temàtica dedicada al món de la Punta al Coixí dels països de l’arc mediterrani occidental. L’Ajuntament de l’Arboç, com a institució organitzadora de La Fira de Santa Llúcia, ha volgut agrair la col·laboració desinteressada de totes les entitats i persones que han ajudat l’èxit de la Fira.