La Fuga i la Desbandada actuaran per la Festa Major de l'Arboç

El concert es farà el dissabte 24 d'agost

 

El grup de rock La Fuga actua a la Festa Major de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Arboç ha donat a conèixer els noms del concert principal de la Festa Major 2019, que tindrà lloc el dissabte 24 d'agost. Els protagonistes seran el grup de rock de Cantàbria La Fuga, el grup de rock del Vendrell La Desbandada i el grup de reggae i ska Seikos, de Sant Feliu de Llobregat. La Fuga és una de les formacions de rock espanyol més exitoses del segle XXI, i a l'Arboç presentaran els temes del seu últim disc d'estudi, així com alguns dels seus clàssics. El trio de Reinosa porta més de 900 concerts a la seva esquena, amb un total de deu discs publicats fins ara en vint anys d'existència.

 

La Desbandada presenta el seu últim disc

Els càntabres estaran acompanyats per una de les formacions emergents del rock estatal, els vendrellencs La Desbandada, que presentaran el seu disc 'Acabamos de Empezar (El Dromedario Records), publicat el mes de setembre del 2018. El grup manté una constància dalt dels escenaris que els posiciona a la línia de sortida entre els grups que poden agafar el relleu de formacions com la mateixa Fuga.

 

El cartell del 24 d'agost es tancarà amb el grup Seikos, una formació integrada per nou músics que ofereixen una barreja de reggae i ska. Els de Sant Feliu de Llobregat presenten el seu disc 'Viaje al Centro' (La Coopula), després que ja haguessin fet una maqueta autoeditada. La nit es tancarà amb el DJ OGT i la seva Guateque Hard Party. Tant aquest com els altres concerts de la Festa Major de l'Arboç són d'entrada gratuïta.

 

Des de l'Ajuntament de l'Arboç han apuntat que durant les pròximes setmanes donaran a conèixer més detalls i nous actes d'una de les festes més tradicionals del Baix Penedès, que se celebra sempre el quart diumenge d'agost

 

També et pot interessar: