Els germans arbocencs Marc i Ricard Ribas, al Panda Raid del Marroc

A més de participar a la cursa, també porten material escolar als pobles que visiten
El vehicle amb el qual els germans Ribas prenen part al Panda Raid. | Ajuntament de l'Arboç

 

Els germans arbocencs Marc i Ricard Ribas es troben disputant, des d'aquest passat 8 de març, l'edició d'aquest 2019 del Panda Raid, un ral·li similar al París Dakar que té lloc al desert del Marroc. Els dos arbocencs estan participant en aquest ral·li que té sis etapes i un total de 3.000 quilòmetres per pistes, camins i desert, amb final a Marràqueix. Aquest és el segon cop que hi prenen part, després que el passat 2018 quedessin en el lloc número 146.

Des de l'Ajuntament de l'Arboç han volgut col·laborar amb la iniciativa dels dos germans de córrer de forma solidària aquesta cursa. Així, han aportat material escolar divers per un valor de 300 euros. Els germans Ribas porten aquest material a alguns dels pobles pels quals passen durant el ral·li. El Panda Raid és una prova que té una gran participació, ja que és de les més econòmiques d'aquest tipus. En total han pres la sortida 392 vehicles.

Procés participatiu per escollir els grups de la Festa Major

També relacionat amb el municipi de l'Arboç, la regidoria de Joventut ha convocat els joves del poble per fer una reunió el pròxim dilluns 18 de març, a les set de la tarda, a la mateixa regidoria. Es tracta del procés participatiu mitjançant el qual s'han de triar els grups que hauran d'actuar al concert jove de la Festa Major 2019 de l'Arboç. L'únic límit que s'ha marcat des del consistori és el pressupostari. El concert jove s'acostuma a fer el divendres de festa major, i hi prenen part dos grups i un DJ. 

Segons s'ha explicat des de l'Ajuntament, el procés participatiu «vol garantir la possibilitat que tots els adolescents i joves de la vila hi puguin dir la seva i que els grups que actuïn durant aquesta jornada tinguin el consens més gran per part dels joves». La Festa Major de l'Arboç se celebra el quart diumenge d'agost i és una de les més tradicionals del Baix Penedès.

També et pot interessar:

"Alejandro Fernández beneeix la candidatura de Jero Merino pel Vendrell" "El servei d'Aigües de la Bisbal posa un web a la disposició de la ciutadania"