La glorieta de Coma-ruga tindrà de nou un sostre abans de Setmana Santa

Feia vuit anys que s'havia retirat pel seu mal estat
La glorieta del passeig de Coma-ruga recuperarà la seva coberta. | BP Diari

 

El regidor de Platges de l'Ajuntament del Vendrell, Josep Marrasé, ha avançat aquest passat dimecres a RTV el Vendrell que la glorieta que hi ha al final del passeig marítim de Coma-ruga, a tocar del Francàs, recuperarà el seu sostre les pròximes setmanes. Marrasé ha assegurat que la intenció és que el sostre estigui posat abans de la Setmana Santa, que comença aquest 2019 el cap de setmana del 14 d'abril.

 

El sostre es va retirar per part de l'Ajuntament l'any 2011, perquè es trobava en molt mal estat, i durant vuit anys la glorieta ha quedat totalment descoberta. Segons Marrasé, la nova coberta «serà de ferro i molt moderna, amb unes formes a través d'uns tubs que taparan la glorieta». Aquest element està situat a la part final del passeig de Coma-ruga, a tocar de Cala Berenguer, just abans del pont d'entrada al barri marítim del Francàs. 

 

Preparació de les platges

Al programa de RTV el Vendrell 'Per què?', Josep Marrasé també va explicar que ja s'estan preparant les platges i la zona marítima de cara a la Setmana Santa. «En aquests moments s'estan traient les males herbes de la zona de la platja que està més tocant al mur, que és on teníem queixes», ha apuntat el regidor. Pel que fa a l'estat de les platges, el regidor de Platges ha assegurat que el Departament de Costes ja té programada la nova aportació de sorra per la temporada d'estiu. Els últims anys, els temporals d'hivern han deixat les platges molt reduïdes

 

Pel que fa als serveis de socorrisme, d'abalisament de les platges o de les cabines sanitàries, que l'any passat van comportar certs problemes, enguany ja estan licitats, i només quedarà pendent, de cara al nou mandat, adjudicar el servei de manteniment i la neteja de les platges, que se separarà del servei de neteja viària. L'Ajuntament també treballa per adequar els diferents camins del municipi de cara a l'arribada del bon temps.

 

També et pot interessar:

Demanen recuperar l'antic Camí de Ronda que passava pel litoral del Vendrell.