ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

El Gros Mercat del Vendrell es reinventa i modernitza les seves instal·lacions

L'empresa ha invertit 540.000 euros per oferir un servei òptim al client
El Gros Mercat del Vendrell. | Gros Mercat

 

La cadena de 'Cash & Carry' Gros Mercat ha fet una aposta pel seu establiment del Vendrell (Carretera N-340A, km. 1192) amb una remodelació i modernització de les seves instal·lacions, fent una inversió de 544.000 euros. Aquest centre de venda a l'engròs a professionals del món de la restauració ha renovat les seves instal·lacions amb l'objectiu de «donar un servei òptim i adequar-nos al nostre client estratègic», segons ha explicat el director regional de l'empresa a Catalunya Sud, Joan Sánchez.

 

El Gros Mercat del Vendrell es va inaugurar el 2006 i està dirigit per Antonio Bustos. Després de dotze anys d'activitat, ara era el moment de reinventar el centre, amb el qual s'han invertit cinc setmanes a fer aquesta nova reordenació de l'espai, això sí, sense tancar ni un sol dia. Tal com explica Sánchez, «hem volgut donar més relleu als sectors més estratègics, com són la bodega amb el vi, el cava i la cocteleria, i també els productes frescos». En aquest últim cas, s'ha duplicat l'espai de la carn, sense oblidar el racó dels pernils o la fruita i la verdura.

 

El nou celler és un dels punts forts del Gros Mercat del Vendrell. | Gros Mercat

 

9.000 referències i 40 noves places d'aparcament

El nou Gros Mercat del Vendrell, que també ha canviat la il·luminació per llums LED de baix consum, ofereix més de 9.000 referències en alimentació i beguda, de les que 900 són de marca pròpia. També s'ha fet una ampliació de les places d'aparcament exterior, amb 40 noves places que se sumen a les prop de 30 que ja hi havia. El personal que hi treballa no ha variat, onze persones, però des de la direcció intueixen que la «dinàmica positiva» que comportaran els canvis faran que s'hagi de créixer també en personal.

 

Com a deferència als clients, el Gros Mercat del Vendrell ha fet una reobertura especial aquest dimecres 12 de desembre, dia durant el qual els compradors no paguen l'IVA dels productes. També s'han fet degustacions i 'show cookings'. El del Vendrell és l'únic Gros Mercat de tot el Penedès i un dels quatre que hi ha a la demarcació de Tarragona, junt amb els de Reus, Amposta i la mateixa ciutat de Tarragona. Obre cada dia excepte els diumenges i els dissabtes a la tarda.

 

El sector dels productes frescs del Gros Mercat. | Gros Mercat

 

Més de 200 treballadors a Tarragona

A la província de Tarragona, Gros Mercat compta amb 206 treballadors i una facturació de 47,4 milions d’euros, dels quals 27,5 corresponen a l’àrea de 'Cash & Carry'. GM FOOD treballa amb 52 proveïdors locals, als quals va realitzar compres per valor de tretze milions d’euros el 2017. La companyia disposa a Tarragona de quatre establiments Gros Mercat, dues benzineres GMOil, 26 supermercats franquiciats SUMA i quatre botigues franquiciades Proxim. Gros Mercat està també actiu a la seva pàgina de Facebook i al seu Twitter.

 

Responsables del Gros Mercat, brindant amb les autoritats per la reobertura del Gros Mercat. | BP Diari