Els vendrellencs Jindama passen de ronda a Got Talent entre els elogis de Risto i Paz Padilla

El trio flamenc va encendre el públic del plató en una nit de màxima audiència
Imatge del grup vendrellenc Jindama, al plató de Got Talent | Got Talent

 

Els artistes penedesencs tornen a ser notícia a Got Talent. Si la setmana passada el calafellenc Miquel Mañé deixava amb la boca oberta el jurat del certamen, ahir el grup Jindama, del Vendrell, tampoc va deixar ningú indiferent.

Durant la nit de dilluns, les càmeres de Telecinco van descobrir l’autenticitat, la força i el sentiment d’un trio flamenc que manté l’essència i la frescor de la música de carrer amb una proposta simple i efectiva, amb la veu, la percussió i les guitarres com a armes infal·libles.

Jindama encèn el públic en una nit de màxima audiència

Al cèlebre ‘reality’ televisiu, que ahir ho va tornar a ‘petar’ pel que fa a l’audiència —amb 2,2 milions d’espectadors i un 18,9% de ‘share’— els Jindama van encendre el públic amb una interpretació rodona i directa, i una actuació in crescendo.

Malgrat les reticències de l’actriu Eva Isanta, qui va explicar que li costava «entendre la lletra» i connectar amb la banda, la resta del jurat van beneir l’actuació del grup vendrellenc, atorgant tres ‘sí’ i enviant-lo de cap a la següent ronda del concurs.

«Sou autèntics!»

Paz Padilla, visiblement emocionada, va assegurar que «m’han agafat ganes de treure’m els tacons i pujar a l’escenari», mentre que l’implacable Risto Mejide va apuntar que «davant nostre potser tenim un tros de grup; simplement, es tracta de connectar amb alguna cosa que ve de dins i el que m’han fet sentir és autenticitat, sou autèntics!».

Ara, Sergio Rodríguez, Toni Rubio i Rubén Molina, els integrants de Jindama, segueixen aquesta aventura cap al reconeixement i el somni artístic i musical. Ells ja ho han dit, van «per totes» i des d’aquí, els seguirem!

També et pot interessar:

"Llistes electorals de l'Arboç per les eleccions municipals 2019" "Dos germans arbocencs prenen part a un ral·li pel desert del Marroc"