Pla contrapicat de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona, amb el rètol de 'Palau de Justícia' i les banderes espanyola i catalana.

Un home, condemnat a sis mesos de presó per masturbar-se davant de dues menors a Cunit

Els fets van tenir lloc el 2016 mentre el condemnat estava dins del seu vehicle

L'Audiència de Tarragona ha condemnat a sis mesos de presó a un home per masturbar-se davant de dues nenes menors d'edat a Cunit. Segons avança el 'Diari de Tarragona', la Secció Segona de l'Audiència de Tarragona ha rebaixat la pena inicialment imposada pel Jutjat Penal 4 de Tarragona, que l'havia condemnat a nou mesos de presó. 

Els fets pels quals se'l condemna van tenir lloc el 3 de maig del 2016, al voltant de les cinc de la tarda, quan l'acusat es trobava dins del seu cotxe aparcat al carrer de la Creueta de Cunit, a prop de la biblioteca municipal. L'home estava assegut al seient del conductor, i en veure que s'acostaven dues nenes de 12 i 13 anys, va cridar la seva atenció i els va preguntar per un carrer. Les noies, en apropar-se, van veure com l'home tenia els pantalons abaixats i s'estava masturbant, «sent conscient del caire obscè de la seva conducta», detalla la sentència recollida pel citat mitjà.

L'advocat de l'acusat va presentar un recurs d'apel·lació argumentant que els fets no eren punibles, ja que no existia cap acte concret d'exhibició i que, en tot cas, seria en grau de temptativa. A més, l'advocat també va indicar que les menors havien tingut declaracions contradictòries a l'atestat policial i en seu judicial. Els magistrats reconeixen petites discrepàncies «intrínseques» però que aquestes són raonables, ja que havien passat quatre anys després dels fets.

Finalment, doncs, l'home ha estat condemnat a sis mesos de presó. La condemna aprecia l'atenuant de dilacions indegudes i l'agreujant de reincidència, ja que el 2015 l'home ja va ser condemnat per un jutge de Vilanova i la Geltrú per un delicte de difusió de pornografia entre menors d'edat.


Comentaris