Un camió d'escombraries explota i s'incendia a Calafell

El succés no ha causat cap ferit
Imatge de l'incendi del camió d'escombraries a Calafell. | Cedida

 

Ensurt a Calafell la nit d'aquest divendres, 9 de novembre, quan una petita explosió ha alertat els veïns de la urbanització de Mas Romeu d'aquest poble de la costa del Baix Penedès. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís de l'incendi es va rebre quan passaven pocs minuts de dos quarts de dotze de la nit, quan els van alertar que cremava un camió de la brossa al carrer principal de la urbanització de Mas Romeu. L'Ajuntament de Calafell ha confirmat que en l'incendi es va sentir una detonació que va alertar els veïns que viuen a la urbanització.

 

Els Bombers han confirmat que l'incendi va afectar el camió de les escombraries i va cremar per complet la cabina i també el sistema hidràulic de la caixa. A més, el foc també va afectar una furgoneta que estava aparcada al costat del camió incendiant-se, afectant el motor del vehicle. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers del parc del Vendrell, que van dur a terme les tasques d'extinció del foc, el qual van tenir controlat al cap de poca estona.

 

Els Bombers apunten que la detonació es podria haver produït en cremar-ser alguna deixalla del camió, ja que podria haver-hi, per exemple, aerosols, que són inflamables. Afortunadament, en l'incendi del camió de la brossa no hi va haver cap ferit, ni per inhalació de fum ni per cremades. 

 

En l'incendi del camió de la brossa es va sentir una explosió. | cedida

 

 

Crema una furgoneta a Constantí

La nit d'aquest divendres els Bombers de la Generalitat també van haver d'actuar en un altre incendi a les comarques de Tarragona. Concretament, el foc es va produir a Constantí, al voltant de dos quarts de deu de la nit. Els Bombers han informat que van rebre l'avís d'una furgoneta, una Citröen Berlingo, que cremava en un camí paral·lel a la carretera TV-7211, que connecta Constantí amb Reus. La furgoneta cremava a l'entrada del poble, i una dotació dels Bombers va apagar les flames ràpidament. El foc tampoc va causar ferits.