Imatge de l'incendi a Coma-ruga.

Dues persones ateses per un incendi a Coma-ruga en una zona de cases ocupades

Els veïns i veïnes demanen que se solucioni la problemàtica en aquesta zona, amb una trentena de cases unifamiliars ocupades

Aquesta matinada de dimecres 1 de maig els Bombers de la Generalitat van haver d'intervenir en un incendi en una zona de cases ocupades a Coma-ruga. Es tracta d'una zona que ja fa temps que desperta les queixes dels veïns i veïnes, i és que són una trentena d'habitatges unifamiliars que van quedar abandonats després de no vendre's i van ser ocupats amb el pas del temps. 

La problemàtica a la zona ha estat continuada, és per això que als veïns i veïnes no els va estranyar gens quan van veure que van arribar el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), la Policia Local i els Mossos d'Esquadra. Es pensaven que es tractava d'una baralla ja que en aquesta zona, davant de la guarderia i l'escola de Coma-ruga, són habituals els aldarulls. Tanmateix, poc després els Bombers van fer acte de presència i van entendre que es tractava d'un incendi en un d'aquests habitatges.

 

Dues persones ateses pel SEM a causa de l'incendi

Com a conseqüència de les flames hi va haver dues persones que van haver de ser ateses per inhalació de fum, tot i que no hi va haver més problemes. Les flames van poder ser apagades ràpidament i, aquest cop, no va anar a més el problema. Tanmateix, com es pot veure a les xarxes socials en grups de veïns d'aquesta zona d'habitatges abandonats i ara ocupats a Coma-ruga, l'incident ha tornat a despertar les queixes.

I és que com remarquen en els comentaris, el fet que hi hagi la guarderia i l'escola a tocar fa augmentar la problemàtica ja que també s'hi acumula força brossa. Els veïns demanen a l'Ajuntament de Coma-ruga que intervingui en aquesta situació i pressioni els bancs, els actuals propietaris d'aquestes cases buides que s'han convertit en un autèntic niu de problemes i maldecaps per als ciutadans.