GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Incendi de matolls i herbes en una parcel·la de Cunit

Les altes temperatures i l'estat d'alguns descampats obliguen a extremar la vigilància

 

Imatge d'arxiu dels Bombers. | LleidaDiari.cat

 

Els Bombers de la Generalitat van apagar aquest dimarts 25 de juny un incendi que s'havia declarat a Cunit, en una parcel·la situada al carrer de València, a l'altura del número 46. L'avís el van rebre a les 14.00 hores i una dotació dels Bombers va treballar durant una hora per apagar les flames, que al final van cremar prop de 700 metres quadrats de matolls i herbes.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Les altes temperatures i el vent que feia van obligar a extremar les precaucions perquè el foc no anés a més. Aquest ha estat el primer avís de l'estiu a Cunit, però fa dos mesos ja es va produir un incendi similar, en un descampat del centre del municipi. En aquell cas, el foc va cremar canyes i matolls a la zona de la Plana del Castell, ben a prop dels aiguamolls dels Joncs. Catalunya viu aquesta última setmana de juny la primera onada de calor de l'estiu.

 

Actuació per evitar la caiguda d'un garrofer

L'incendi de Cunit no va ser l'única actuació que van fer aquest dimarts els Bombers al Baix Penedès. A les 16.20 hores de la tarda van ser requerits per la Policia Municipal del Vendrell i per la brigada municipal per ajudar en les tasques de retirada d'un garrofer que estava a punt de caure. El succés va tenir lloc al carrer Narcís, al Nou Vendrell, i el garrofer es trobava en una finca particular, però s'estava decantant cap a la vorera.

 

Finalment, va ser la mateixa brigada municipal qui va retirar l'arbre. Una altra actuació conjunta dels Bombers i la policia local del Vendrell va tenir lloc el diumenge 23 de juny, quan van haver de retirar un rusc d'abelles que hi havia al costat d'un parc infantil del Passeig Marítim de Coma-ruga. El rusc es va posar en una capsa i es va retirar quan havien entrat totes les abelles.