GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un individu crea pànic amb una arma al Vendrell

La policia local ha intervingut l'arma, reglamantada i d'ús per detonacions
Imatge de l'arma intervinguda per la Policia del Vendrell | PL El Vendrell

 

La Policia Local del Vendrell, juntament amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, ha actuat aquest matí a la capital del Baix Penedès per intervenir una arma a una persona que l'estava utilitzant per crear alarma social. 

 

Els fets han tingut lloc el matí d’aquest dissabte, 15 de juny, quan la Policia del Vendrell ha rebut l’avís per part d'uns veïns d’un individu que estava fent un ús inadequat d’aquesta arma reglamentada i que només es pot utilitzar en detonacions. L'home estava passejant per la zona de la riera de la Bisbal al Vendrell amb la pistola a la mà.

 

Segons ha informat el cos policial, sembla que aquesta persona estava creant alarma social mostrant aquesta arma que estava reglamentada, però inutilitzada, i que només es pot fer servir per fer detonacions i no com a arma de foc. Finalment, els agents de la Policia Local del Vendrell han intervingut l'arma. En el succés també hi han participat els Mossos d'Esquadra.