Els Inestables del Vendrell reviuen els seus 30 anys amb una obra especial

El grup de teatre recuperarà fragments de diferents obres

El Grup de Teatre Inestable del Vendrell és el protagonista d'una de les últimes propostes de l'any al Teatre Àngel Guimerà (Tàg), amb una obra ben especial amb la qual repassaran els seus 30 anys de trajectòria. Aquest diumenge 16 de desembre, a les 18.00 hores, els integrants del grup de teatre vendrellenc rememoraran aquests 30 anys de vida, fent un repàs a les diferents etapes que han tingut.

Començant pels seus inicis, el 1988, quan el grup estava format per nou persones i, en paraules del seu director, Pep Vinyes, «poc ens pensàvem que arribaríem a celebrar els 30 anys d’activitat teatral». Al llarg dels anys, pels Inestables hi han passat molts actors, actrius, tècnics i col·laboradors, per fer accions concretes, improvisacions, inauguracions i qualsevol acció teatral que se'ls ha proposat o han volgut crear.

Màxima seriositat als assajos i en l'execució de l'obra

També compten amb altres persones que estan amb ells per a fer accions puntuals, com el Ball de Malcasats, que una vegada a l’any reuneix més d’una vintena de músics que volen ser-hi. Tot plegat «sempre amb la millor predisposició per fer el teatre que vam definir ara fa tres dècades, amb el màxim interès i seriositat en els assajos, en la posada en escena i en l'execució de les obres», remarca Vinyes.

En el muntatge que presentaran al Tàg reviuran alguns moments d'aquests 30 anys. Com que l'espectacle coincideix amb la Marató de TV3, una part de la recaptació es destinarà a aquesta activitat solidària. Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea, a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), o bé a la taquilla del teatre, una hora abans de la representació, si l'aforament ho permet. 

Acte per la Marató de la Ralet Ralet i el Botafoc

També en relació a la Marató de TV3, les llars d'infants Ralet Ralet i Botafoc del Vendrell han preparat una activitat per aquest dissabte 15 de desembre. A la plaça Nova es farà coca i xocolata per a tothom a les onze, junt amb inflables i tallers infantils. A les dotze actuarà l'animador infantil Rovirart, i a la una es farà una rifa amb productes cedits per comerços de la ciutat