GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

S'obren les inscripcions per al pròxim curs de l'escola de música Contrapunt

L'escola dona servei a sis pobles del Baix Penedès i dos de l'Alt
L'escola de música Contrapunt. | Web escola Contrapunt

 

L'Escola de Música Contrapunt obre les inscripcions per al curs 2019-2020 aquest dijous dia 2 de maig. Aquestes es mantindran obertes fins al 12 de maig i es poden fer des de la pàgina web de la mateixa escola, on es pot trobar el formulari de quota general o el de quota reduïda, segons la població on estigui empadronat l'alumne. Contrapunt aposta per un ensenyament pràctic basat en la participació dels alumnes en conjunts instrumentals.

 

El centre, que opera a sis pobles del Baix Penedès i dos de l'Alt Penedès, compta amb una orquestra d'iniciació, diversos combos, una big band i una orquestra simfònica. Aquest aprenentatge es complementa amb altres assignatures com la sensibilització, per alumnes a partir dels quatre anys, la creativitat musical i la música viva. També s'organitzen unes colònies musicals entre els mesos d'abril i maig.

 

Roda d'instruments a Banyeres

L'oferta d'instruments de l'escola és variada i s'ensenya violí, viola, violoncel, contrabaix, baix elèctric, guitarra, piano, trompeta, trombó, saxo, clarinet, flauta travessera, bateria, cant, gralla i timbal. Els alumnes a partir dels set anys són els que comencen instrument. Per escollir-lo l'escola ha preparat el dimarts 7 de maig una roda d'instruments oberta a tothom, a l'escola de Banyeres del Penedès, a l'avinguda de la Verge del Priorat, 41, a un quart de sis i a tres quarts de set de la tarda, on els futurs alumnes podran escoltar, tocar i conèixer els diversos instruments i triar el que més els agradi.

 

L'Escola Contrapunt dona servei a vuit pobles de l'Alt i el Baix Penedès, que són els de Banyeres, Sant Jaume dels Domenys, Santa Oliva, Bellvei, Cunit, Calafell, la Múnia i Sant Marçal. L'objectiu és posar a disposició de més gent un espai per aprendre música sense necessitat de desplaçar-se. L'escola també té una funció social, ja que participa de diversos actes i festes que s'organitzen en aquestes poblacions. Per a més informació o qualsevol dubte es pot contactar al correu electrònic escolacontrapunt@gmail.com o trucant al telèfon 608 987 287.

 

També et pot interessar:

Kuryous Link presenten el seu disc amb un concert a Vip's Calafell.