L'INS Andreu Nin del Vendrell tindrà dos nous cicles d'FP el curs vinent

Seran el de grau mitjà d'Esports i el de grau superior d'Integració Social

 

Susana Ecay, directora de l'INS Andreu Nin, amb Kenneth Martínez. | BP Diari

 

L'Institut Andreu Nin del Vendrell incorporarà el curs vinent dos nous cicles de Formació Professional, que faran que la seva oferta sigui encara més completa. Un dels nous cicles serà el de grau mitjà de Conducció en el Medi Natural, més conegut com el d'Esports, mentre que l'altre serà el grau superior d'Integració Social. Segons ha explicat el regidor d'Educació de l'Ajuntament del Vendrell, Kenneth Martínez, els dos cicles, de 30 alumnes cadascun, «s'adapten a les necessitats del territori».

 

La directora del centre, Susana Ecay, ha afegit que els dos cicles «feia temps que els demanàvem i tindran l'avantatge que els seus alumnes podran treballar amb alumnes de primària» per posar en pràctica els coneixements que adquireixin. Això és així perquè faran part de la seva activitat al nou Institut Escola del Botafoc, que ara té el nom de Teresina Martorell. Aquesta és una de les vies que es vol impulsar per «canviar les dinàmiques» en aquesta escola ubicada al Botafoc.

 

Es faran dos cicles formatius al nou Institut Escola

De fet, el cicle de Conducció en el Medi Natural es farà íntegrament a les instal·lacions del nou Institut Escola, i també el d'Educació Infantil. La possibilitat de fer el grau mitjà d'Esports a l'INS Andreu Nin suposarà completar aquesta formació al Vendrell, ja que aquest centre ja imparteix des de fa uns anys el grau superior d'aquest cicle. Al grau mitjà hi ha incloses activitats com la vela o l'hípica.  

 

El grau mitjà d'Esports permet formar-se com a monitor, mentre que el superior dona la titulació en tècnic de gestió d'activitats. Pel que fa al grau superior d'Integració Social, aquest es farà en col·laboració amb la Fundació Santa Teresa, amb l'objectiu de formar joves de manera professional en aquest àmbit. Els dos nous cicles formatius es començaran a impartir a l'Institut Andreu Nin a partir del pròxim curs 2019-2020. 

 

També et pot interessar: