Un professional sanitari es protegeix abans d'estar en contacte amb malalts de coronavirus a l'Hospital Clìnic

L'interior del Baix Penedès controla les persones amb més risc de patir el coronavirus

Destinen fons per comprar tensiòmetres i saturadors d'oxigen

Quatre municipis de l'Àrea Bàsica Sanitària del Baix Penedès Interior han impulsat una iniciativa amb la qual volen controlar les persones que tenen un risc més alt de contraure el coronavirus o les que han estat donades d'alta a l'Hospital del Vendrell i s'han de confinar a casa. Els ajuntaments de l'Arboç, Banyeres del Penedès, Sant Jaume dels Domenys i Llorenç del Penedès destinaran 22.000 euros a la compra de tensiòmetres i saturadors d'oxigen

Els alcaldes d'aquests quatre municipis han autoritzat la compra d'aquest material, amb el qual volen monitorar millor aquests col·lectius de risc. Els quatre municipis estan col·laborant des de l'inici de l'emergència sanitària amb el CAP de l'Arboç i amb la Xarxa Sanitària Santa Tecla. El 14 de març ja van crear un comitè de crisi per fer arribar al CAP de l'Arboç el material necessari per donar cobertura a la situació actual. La regió sanitària del Baix Penedès Interior havia confirmat fins al 2 d'abril catorze casos positius de coronavirus.

Concurs de dibuix infantil a l'Arboç

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Un d'aquests municipis de l'interior de la comarca, l'Arboç, ha posat en marxa una iniciativa per fer més entretinguda la situació de confinament entre els més menuts. Es tracta d'un concurs infantil de narrativa i dibuix que porta per nom 'L'Arboç amb els infants', i que es fa a través de les xarxes socials. El concurs serà setmanal i es divideix en tres categories. Els nens de P-3 a P-5 han de fer un dibuix sobre allò que els agradaria fer el pròxim estiu.

Els nens de primer a quart de primària han de fer un dibuix amb la mateixa temàtica, mentre que els de 5è i 6è de primària han de fer una redacció amb aquest mateix tema. Els treballs s'han d'enviar, abans del 9 d'abril, en format foli o A4 al correu electrònic casadecultura@gmail.com, indicant el nom de l'infant i el curs. El guanyador de cada categoria rebrà un petit obsequi.