Intervenen al Vendrell m茅s de 900 articles destinats a la venda il路legal

Policia Local, Policia Nacional i Mossos d'Esquadra van realitzar un operatiu conjunt durant la tarda d'ahir dimecres, 24 de juliol
Imatge dels centenars d'objectes comissats al Vendrell | Twitter / @plelvendrell

 

 

Cop contra les falsificacions i la venda d鈥檃rticles il路l铆cits a la ciutat del Vendrell, a la comarca del Baix Pened猫s.

 

Durant la tarda d鈥檃hir dimecres, 24 de juliol, un operatiu conjunt de la Policia Local, la Policia Nacional i els Mossos d鈥橢squadra als nuclis mar铆tims del municipi va permetre intervenir fins a 900 objectes destinats a la distribuci贸 i venda il路legal, pr脿ctica coneguda popularment com a 鈥榯op manta鈥.

 

 

 

Sabatilles, equipacions esportives o bosses de m脿

Concretament, es van comissar 117 pantalons, 340 samarretes, 91 parells de sabatilles esportives, 4 ulleres, 5 gorres, 117 cal莽otets, 146 bosses de m脿 i 78 banyadors, amb un preu de mercat d'uns 16.440 euros.

 

 

Delicte contra la propietat industrial

Tal com ha informat la policia vendrellenca, tamb茅 es van instruir dilig猫ncies judicials amb dos imputats per un delicte contra la propietat industrial i, per via administrativa, hi va haver dos denunciats per desobedi猫ncia.

 

En l'operatiu tamb茅 hi van participar efectius de la brigada d'estrangeria del Cos Nacional de Policia (CNP), que van traslladar a Tarragona dues persones que, suposadament, es troben en situaci贸 irregular.