Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Intervenen al Vendrell més de 900 articles destinats a la venda il·legal

Policia Local, Policia Nacional i Mossos d'Esquadra van realitzar un operatiu conjunt durant la tarda d'ahir dimecres, 24 de juliol
Imatge dels centenars d'objectes comissats al Vendrell | Twitter / @plelvendrell

 

 

Cop contra les falsificacions i la venda d’articles il·lícits a la ciutat del Vendrell, a la comarca del Baix Penedès.

 

Durant la tarda d’ahir dimecres, 24 de juliol, un operatiu conjunt de la Policia Local, la Policia Nacional i els Mossos d’Esquadra als nuclis marítims del municipi va permetre intervenir fins a 900 objectes destinats a la distribució i venda il·legal, pràctica coneguda popularment com a ‘top manta’.

 

 

 

Sabatilles, equipacions esportives o bosses de mà

Concretament, es van comissar 117 pantalons, 340 samarretes, 91 parells de sabatilles esportives, 4 ulleres, 5 gorres, 117 calçotets, 146 bosses de mà i 78 banyadors, amb un preu de mercat d'uns 16.440 euros.

 

 

Delicte contra la propietat industrial

Tal com ha informat la policia vendrellenca, també es van instruir diligències judicials amb dos imputats per un delicte contra la propietat industrial i, per via administrativa, hi va haver dos denunciats per desobediència.

 

En l'operatiu també hi van participar efectius de la brigada d'estrangeria del Cos Nacional de Policia (CNP), que van traslladar a Tarragona dues persones que, suposadament, es troben en situació irregular.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris