Jaume Casañas presenta els integrants de la candidatura Impulsem Cunit

No repeteix cap dels regidors del PDeCAT d'aquest mandat

 

Els integrants d'Impulsem Cunit. | Cedida

 

Impulsem Cunit, la candidatura amb la qual concorre el PDeCAT a les eleccions municipals del mes de maig, s'ha presentat en públic aquest diumenge 7 d'abril, amb un acte a la Sala del Casal Municipal de Cunit. La candidatura que encapçala Jaume Casañas ha presentat el seu equip, en el qual no hi repeteix cap dels actuals regidors del PDeCAT, a excepció del mateix Casañas. 

 

El candidat ha estat l'encarregat de presentar els diferents integrants, entre els quals hi ha noms com els de Joana Artés, Guillem Estadella, Tània López, Beatriz Luque, Antonio Casanova, Lola Díaz, Joan Solé o Montse Càmara. Casañas ha volgut destacar que la candidatura està formada per «moltes cares noves», amb poca experiència en el món de la política, «però amb molta energia i ganes d'impulsar Cunit». Aviat es definirà l'ordre que ocupen a la llista electoral.

 

«No repetir els errors del passat»

En la seva intervenció, el candidat a l'alcaldia ha manifestat la seva voluntat de «no mirar al passat» i «no repetir els errors», afegint que el seu projecte i el seu equip només pensen «en el futur de Cunit, en continuar fent gran el municipi i convertir-lo en un dels millors indrets del Penedès Marítim»Jaume Casañas ha destacat que Impulsem Cunit és «una confluència de gent de diferents sensibilitats polítiques i de diverses trajectòries polítiques», als quals els uneix «la voluntat d’Impulsar Cunit».

 

Des de la formació han acabat apuntant que aviat explicaran el seu projecte i el programa electoral, on es definirà quin és el seu model de poble, «un model de poble acollidor, atractiu, actiu i sostenible», segons el candidat. Casañas ha volgut agrair la presència de tant públic, així com «l'ambient engrescador i positiu» de l'acte. Actualment a Cunit hi ha sis llistes i sis candidats confirmats per a les eleccions municipals. A més de Casañas, els caps de llista que es coneixen són Dolors Carreras (PSC), Victòria Ramo (PP), Carme Martínez (ERC), Carolina Burgos (Podem) i Esther Otero (ciutadans), que es va confirmar aquest passat divendres