Façana del Museu Deu del Vendrell.

Un joc de pistes al Museu Deu i un concert de cobla al Tàg, activitats de Nadal al Vendrell

L'activitat del museu està dirigida a un públic familiar i local

Tot i que els actes de Nadal es veuran molt reduïts per les restriccions imposades per contenir el coronavirus, sí que s'han preparat alguns actes dirigits especialment al públic local. Així, el Museu Deu del Vendrell farà un joc de pistes que va dirigit al públic familiar i local, que es podrà fer des del 19 de desembre i fins al 2 de febrer. 

L'objectiu és trobar aquelles peces que habitualment són invisibles als museus perquè encara avui no tenen presència, des de les dones als artistes anònims, passant pels col·lectius minoritaris. Els participants hauran de fer visibles aquests grups, sigui a través d'Instagram o recollint un àlbum de cromos que els museus facilitaran a l'entrada. Tots els participants rebran un premi si identifiquen un mínim de tres peces invisibles de diferents museus.

Concert de la cobla Ressò

Per altra banda, el Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell acollirà el diumenge 27 de desembre un concert de la cobla Ressò dels Dansaires del Penedès, a partir de les 18.30 hores, que servirà de clausura pels actes del 74è aniversari. L'entrada és gratuïta, però cal fer reserva prèvia al mail contacte@dansairesdelpenedes.cat o al telèfon 635 828 172. L'aforament és limitat.