L'Arboç educa en valors a través del futbol

El consistori impulsa el projecte propi 'Educació en valors a través del futbol'
El projecte vol donar continuïtat al FutbolNet que s'ha fet altres anys a l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç
 

L'Arboç impulsarà aquesta temporada el projecte 'Educació en valors a través del futbol', amb el qual es vol educar els joves en valors com la convivència, l'amistat o el gènere a través d'aquest esport. Es tracta d'una iniciativa 100% municipal que vol donar continuïtat al projecte FutbolNet que s'ha fet altres anys. El dimarts 29 d'octubre es farà una reunió informativa a les 19.00 hores a l'Auditori Municipal de l'Arboç.

El projecte es farà a les pistes de futbol de l'Institut de l'Arboç, des del 4 de novembre del 2019 fins al 29 de maig del 2020, els dilluns i els dijous de les 17.25 a les 18.55 hores. La reunió del dia 29 d'octubre servirà per fer les preinscripcions, amb el qual serà imprescindible portar el document d'identitat. Aquest és un projecte obert a nens i nenes, i persones amb discapacitat que estiguin cursant l'ESO o a partir de tercer de primària en algun dels centres educatius arbocencs.

 

La Casa Barral de Calafell ingressa a l’Associació de Cases-Museu

Per altra banda, l'Ajuntament de Calafell ha anunciat que el Museu Casa Barral ha ingressat a l'Associació de Cases Museu i Fundacions d’Escriptors (Acamfe). Això permetrà que aquest equipament comparteixi experiències i sinergies de treball amb altres equipaments culturals semblants. L'adhesió s'ha confirmat en una assemblea feta per l'Acamfe a Salamanca. Manel Gómez, tècnic auxiliar de projectes de l'Organisme Autònom Municipal Fundació Castell de Calafell, ha estat el representant de l’Ajuntament en aquesta trobada.

Segons Gómez, el consistori està «replantejant aspectes sobre la Casa Barral com ara fer nova museïtzació» o que aquest equipament «formés part de xarxes de treball». En aquest sentit, Gómez ha destacat que entrar a l'Acamfe «encaixa bé en aquest propòsit, ja que compartim objectius i pot ajudar a posicionar la Casa Barral i, per tant a Calafell, com a poble literari».

"Ciutadans del Baix Penedès se sumen a la Marxa per la Llibertat abans d'entrar a l'AP-7" "🔴 L'importador de cocaïna brasilera a Calafell"