Exterior del CAP de Cunit.

Liciten les obres per arreglar diverses deficiències del CAP de Cunit

Es contemplen actuacions per valor de 140.000 euros

La Generalitat de Catalunya ha tret a licitació les obres d'esmena de diferents deficiències que presenta el Centre d'Atenció Primària (CAP) de Cunit. L'execució de les obres té un pressupost de 140.000 euros més IVA i el termini per presentar les ofertes es tanca el 19 de febrer. Un cop adjudicats els treballs, des de la Conselleria de Salut preveuen que les actuacions es facin en un període de tres mesos. 

 

Actuacions de millora al CAP de Cunit

El projecte contempla la millora de diferents deficiències que hi ha en aquest edifici, que es va inaugurar el novembre de l'any 2010. Algunes d'elles fan referència a problemes relacionats amb les humitats o les inundacions quan plou, com ara l'entrada d'aigua a través de les portes dels patis, o la inundació del pati exterior per falta de recollida d'aigües pluvials. També es resoldrà el despreniment del revestiment enrajolat en diversos punts, així com destrosses provocades pel vandalisme. 

Altres actuacions es faran a la instal·lació de sanejament d'aigües fecals, que provoquen olors interiors, o a les esquerdes que hi ha en parets i sostres de l'àmbit de la junta de dilatació. Igualment, es preveuen arreglar els forats a les juntes d'obra vista, on hi fan nius les vespes, així com algunes mancances en el sistema de refrigeració i ventilació a la sala del rack informàtic. També s'ha de regularitzar la situació de la llicència ambiental.

L'Ajuntament impulsa un canal de WhatsApp

Per altra banda, l'Ajuntament de Cunit ha anunciat que en els pròxims dies s'impulsarà un canal de WhatsApp municipal a través del qual s'enviarà informació sobre diferents assumptes relacionats amb el consistori, els serveis públics i les activitats que es fan. També es comunicarà l'agenda d'actes i de programacions d'esdeveniments que tinguin lloc al municipi, així com avisos d'interès de la ciutadania, entre altres informacions. Per apuntar-s'hi cal fer-ho a través d'aquest enllaç.