Llorenç del Penedès tampoc obrirà la piscina municipal aquest estiu

L'Ajuntament assegura que no pot garantir el compliment de les mesures assenyalades
Llorenç del Penedès no obrirà la seva piscina municipal aquest estiu. | Ajuntament de Llorenç del Penedès
 

Tal com han fet altres municipis com ara Albinyana, l'Ajuntament de Llorenç del Penedès també ha decidit mantenir la piscina municipal tancada durant aquest pròxim estiu. Des del consistori apunten que s'ha pres aquesta decisió perquè no es pot garantir «l'estricte compliment de les mesures» de seguretat recollides al BOE davant la pandèmia del coronavirus.

Prioritzar la salut i la seguretat dels veïns

A més a més, l'Ajuntament remarca que s'està sortint d'una crisi sanitària de la qual «ni els mateixos professionals garanteixen, en cap cas, que el virus no pugui tornar a aparèixer en qualsevol situació». Per aquest motiu, prefereixen prioritzar «la salut i la seguretat de tot el veïnat davant d'aquesta pandèmia tan excepcional».

L'Ajuntament ha demanat comprensió als ciutadans i ha agraït el seu «respectuós comportament durant aquest difícil període». Cal recordar que, amb els 26 positius detectats fins ara, Llorenç del Penedès és el municipi de la comarca amb la taxa de casos més alta de la Covid-19. La taxa estandarditzada és de 91 casos per cada 10.000 habitants. 

"Calafell ha atès durant l'últim any més de 100 dones per violència masclista" "A la fi: Ja hi ha data per començar les obres del FEDER de Coma-ruga"