Alguns dels membres de l'AVP del Vendrell disconformes amb l'actuació de la seva regidora.

Membres de l'AVP del Vendrell acusen Peris de tenir el partit «bloquejat»

Neguen haver proferit amenaces cap a la regidora

Diversos membres de la candidatura de l'Agrupació Veïnal de les Platges i les Urbanitzacions (AVP) del Vendrell han volgut respondre les declaracions que ahir dijous 26 de setembre va fer la regidora del partit, Bàrbara Peris, als mitjans de comunicació. Peris va fer menció a la «fractura» que hi ha ara mateix a la candidatura, i es va referir a unes «desqualificacions i amenaces» que hauria rebut.

Aquest divendres, diferents membres del partit descontents amb la regidora han replicat les seves declaracions. Gema Acedo, la número cinc als últims comicis, ha assegurat que l'acusació d'amenaces és una «falsedat» i ha lamentat que, des que Peris va ser confirmada com a regidora després de la dimissió de Seve Galván, «no ha tingut cap comunicació» amb una part del partit.

Demanen que es convoqui una «assemblea»

El número tres de la llista, Albert Garriga, ha acusat Peris de tenir «bloquejat» el partit junt amb dues persones més, la secretària i el tresorer. «No convoquen reunions ni assemblees, i tampoc accepten l'entrada de nous socis», afirma Garriga, que detalla que l'última assemblea del partit es va fer el 22 de juliol. Aquesta part, que es presenta com a «majoritària», es mostra decebuda amb el comportament de la regidora, i demana que totes les decisions que es prenguin dins de l'equip de govern «es consensuïn» a l'AVP.

Com a exemple, creuen que s'hauria de plantejar en assemblea el fet de tenir un càrrec de confiança. «Quan Seve Galván havia de ser el regidor pensàvem que tenir un càrrec de confiança podia ser-li una bona ajuda, ja que només tindria una dedicació del 40% per causes professionals, però amb una regidora que s'hi dedicarà el 100%, potser ja no cal», ha expressat Garriga. Per això creuen que aquests diners es podrien dedicar a altres assumptes relacionats amb les platges.

De totes maneres, i tal com també va manifestar ahir Peris, aquests integrants també es mostren oberts a arreglar la situació. «Creiem que l'AVP ha de seguir i això implica convocar una assemblea», ha afegit Albert Garriga. De fet, ja han demanat a la FIC que faci de mediador entre les dues parts. Si la situació no es desbloqueja, apunten que podrien obrir un expedient d'expulsió de Peris a través de la mateixa FIC.