Un menor causa danys a l'escola Àngels Garriga del Vendrell

La ràpida actuació dels agents de la Policia Local del Vendrell ha permès la detenció

La Policia Local del Vendrell ha hagut d'actuar aquesta passada nit del dissabte per detenir un menor d'edat que ha causat diverses destrosses a l'Escola Àngels Garriga, del Vendrell. Els agents s'han desplaçat ràpidament fins al lloc de l'incident per arrestar al menor.

Un menor causa destrosses a l'escola

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els agents de la Policia Local del Vendrell han estat alertats aquesta passada nit de dissabte, 12 de gener, que hi havia un individu que havia accedit al recinte d'un centre educatiu del Vendrell. En aquest sentit, ha entrat a l'Escola d'Àngels Garriga, situada a la plaça que porta el mateix nom que el centre escolar.

Així doncs, l'incident es tractava d'un jove que havia entrat a l'escola vendrellenca i, un cop a dins, ha començat a causar diversos danys. La ràpida actuació dels agents de la policiaha permès la detenció de l'autor dels fets. L'individu que ha fet les destrosses a l'Escola d'Àngels Garriga és un menor d'edat.