El mercat dels divendres del Vendrell.

Torna el mercat dels divendres del Vendrell, amb canvi de lloc inclòs

Feia més de tres mesos que s'havia suspès per l'expansió del coronavirus

El Vendrell recuperarà aquest divendres 12 de juny el seu mercat setmanal, després de més de tres mesos en què s'ha suspès la seva activitat per la pandèmia del coronavirus. Amb l'inici de la desescalada ja va tornar a l'activitat el mercat de Coma-ruga, el passat 16 de maig, i ara s'hi suma el del Vendrell, que a més torna amb un canvi de lloc important.

Canvi d'emplaçament

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Segons ha informat l'Ajuntament del Vendrell, el mercat deixa de fer-se al lateral de l'avinguda de la riera de la Bisbal i es trasllada a la zona del Puig. La decisió s'ha pres de forma consensuada entre el gremi de marxants i Protecció Civil, ja que es creu que en aquesta zona es podran complir millor les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries.

Així, el pont de la plaça d'Orient que uneix el centre del Vendrell amb el Puig serà els divendres només per a vianants, per així facilitar el trànsit dels carros de la compra, els cotxets infantils i les persones amb mobilitat reduïda. La nova ubicació permetrà dissenyar un espai més ampli entre parades, de manera que es puguin mantenir les distàncies recomanades.

Esperant una millora amb el canvi de lloc

Luz Ramírez, regidora de Mercats del Vendrell, ha reiterat l'aposta del consistori pels mercats setmanals locals, afegint que la nova ubicació al Puig permetrà «garantir una major seguretat de paradistes i clients». El mercat dels divendres del Vendrell es feia habitualment a la Rambla, però les obres d'ampliació de l'illa de vianants al centre van motivar que es traslladés al lateral de l'avinguda de la riera de la Bisbal el passat novembre. A finals de gener, els paradistes van lamentar que el canvi de lloc els havia suposat un dràstic descens de les vendes.