Un carrer de la platja de Calafell, amb les llums de Nadal.

El Mercat de Nadal de Segur enceta les festes nadalenques a Calafell

Altres actes destacats són el tradicional Parc Nadalenc i les jornades 'Tasta el Nadal'

Calafell ja viu en un ambient purament nadalenc, després que el passat divendres 29 de novembre es fes l'encesa de l'enllumenat nadalenc, coincidint amb el Black Friday. La programació de Nadal al municipi té un dels seus actes importants aquest pròxim cap de setmana, amb la celebració del Mercat de Nadal al nucli de Segur, els dies 6 i 7 de desembre, de les 10.30 hores a les 21.00 hores, a la plaça del Mediterrani i a l'avinguda de Catalunya.

Durant aquests dos dies es faran diverses activitats per gaudir en família, coincidint amb el Mercat, que organitza l'associació d'empresaris Fòrum Calafell. Dins la programació també destaquen les jornades gastronòmiques 'Tasta el Nadal' a Calafell, que es faran del 16 de desembre al 6 de gener. Dotze restaurants del municipi oferiran menús, amb preu tancat, basats en plats típics de Nadal. Hi ha diferents preus a partir de 18 euros, i els restaurants participants són A Can Pilis, Eusebio, La Barca de Ca l’Ardet, Las Brasas, Mediterrani, Milan, Bistrô Segur, Oscar, La Mar de Fons, La Bodegueta del Pa Torrat, La Tabernita del J.T. i la pizzeria La Via Calafell.

El Parc de Nadal, a partir del 28 de desembre

Un altre esdeveniment que no pot faltar és el Parc de Nadal, que es tornarà a fer al pavelló municipal de Segur de Calafell. Estarà obert del 28 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, de les 11.00 a les 14.00 hores els matins, i de les 16.30 a les 20.30 hores a la tarda. L'entrada té un cost de quatre euros per tot el dia i només paguen els infants d'entre quatre i dotze anys.

Una altra activitat que es va estrenar el 2018 i es manté aquest any és el 'Viatge al món de Nadal', un passatge per a infants en el qual es visiten diferents escenaris nadalencs i serveix per lliurar la carta als patges reials. Es fa els dies 2, 3, 4 i 5 de gener a la planta baixa del Centre Cívic Cinema Iris, de les 11.00 a les 13.30 hores i de les 18.00 a les 20.30 hores, i està organitzat per Fòrum Calafell.

La tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Lluïsa Lastra, ha remarcat que l'objectiu és que als carrers del municipi «hi hagi molta vida i molta animació», alhora que es busca que «tothom pugui trobar una activitat per fer aquests dies, sigui més tradicional o més moderna». La programació de Nadal a Calafell es completa amb activitats habituals de tots els anys, com la festa de Cap d'Any, la cercavila de l'Home dels Nassos, el Cagatió, o la Cavalcada de Reis i el Pessebre Vivent.


Comentaris