Els Messengers porten el seu gospel al Vendrell

Les corals del Vendrel celebren Santa Cecília a l'Auditori Pau Casals
Els Barcelona Gospel Messengers. | Ajuntament del Vendrell

 

Doble proposta coral aquest cap de setmana al Vendrell, amb el concert dels Barcelona Gospel Messengers, d'una banda, i el concert de les corals locals amb motiu de Santa Cecília, de l'altra. El concert dels Barcelona Gospel Messengers serà el dissabte 24 de novembre a les 20.30 hores a l'Auditori del Tívoli, presentant l’espectacle 'Be here now', que vol ser un homenatge a l’obra i figura del que fou membre dels Beatles, George Harrison.

 

La formació convida a redescobrir el llegat musical de Harrison, així com el seu viatge a la recerca de l'espiritualitat, la pau i l'amor, sense oblidar el seu discurs carregat de consciència social. El cor de dotze veus Barcelona Gospel Messengers està impulsat i dirigit per Ramon Escalé, un dels pioners del moviment coral centrat en el gospel que va néixer l'any 2000 a Catalunya. Escalé va posar en marxa diversos cors i va crear la Xarxa Gospel de Catalunya, que els aglutina sota un mateix concepte musical i línia pedagògica.

 

Concert de Santa Cecília 

Un clàssic de la tardor musical al Vendrell és el concert de Santa Cecília que ofereix les corals de la ciutat a l'Auditori Pau Casals. En aquesta ocasió serà el diumenge 25 de novembre, a partir de les dotze del migdia. Aquesta cita tradicional reuneix diferents generacions de cantaires del Petit Estel, les Joves Veus i el Cor Orfeó Parroquial, que s'uneixen en la cantada comuna al final del concert. El concert és gratuït.

 

'Els Sons de Pau Casals'

També aquest cap de setmana, el Vendrell acollirà el final dels caps de setmana genials inclosos dins la proposta 'El paisatge dels genis', en aquest cas amb una activitat anomenada 'Els Sons de Pau Casals'. El dissabte 24 es farà l'activitat 'Coneix el geni de la Carabasseta', a la casa Nadiua de Pau Casals, on es podrà conèixer l’infant Pau Casals, el fill de l’organista del Vendrell, que va estar vinculat a la música des de ben petit.

 

El diumenge 25, al Museu Pau Casals, es farà l’activitat 'Sigues músic per un dia', que inclou una visita dinamitzada al Museu amb el Robert, un músic amic de Pau Casals que ens ensenyarà qui era i perquè estimava tant la música i la seva terra. En acabar, es podrà conèixer de ben a prop el seu millor amic, el violoncel, i es podrà aprendre a tocar-lo. A més, a la platja de Sant Salvador, durant tot el cap de setmana els més petits podran gaudir de les millors aventures sobre els arbres als circuits del Diver parc Lúdic.

"COM AJUDAR: Gran mobilització a Calafell per trobar el veí desaparegut" "Sense rastre del gos que estava tancat a un balcó al Vendrell"