Messi, una munió de càmeres i dos calafellencs

La celebració del gol de Messi ha deixat una curiosa imatge que s'ha fet viral
Els dos veïns de Calafell, celebrant el gol de Messi. | Ajuntament de Calafell

 

Corre el minut 64 del partit que el Barça juga al Camp Nou contra l'Alabès en l'obertura del campionat de Lliga 2018-2019. Una falta a frontal de l'àrea és picada amb picardia per Leo Messi i es converteix en el primer gol del Barça en aquesta lliga, però en el número 6.000 de tota la història del club a la competició domèstica. Messi corre cap a la graderia amb el braç dret aixecat, on una munió de seguidors celebren el gol. Tot i que tenen a l'astre argentí a pocs metres de distància, no el miren a ell, sinó que tots ho fan a través de la càmera dels seus telèfons mòbils mentre el graven.

 

Tots? No exactament. Dues persones celebren el gol de manera tradicional, aixecant els braços i mirant a Messi als ulls. Sense mòbils pel mig. Es tracta de dos calafellencs, Eugeni Collado i Mari Àngels Costa. Tot queda captat per una fotografia feta des de l'altra banda que s'ha fet viral a les xarxes socials per la particularitat de l'escena. Fins i tot l'Ajuntament de Calafell se n'ha fet ressò al seu Facebook, destacant que el que fan els dos veïns de Calafell «és tan inhabitual en els temps actuals que acaba sent notícia».

 

Debat a les xarxes socials

La imatge ha generat debat a les xarxes socials, ja que alguns apunten que només aquestes dues persones van celebrar el gol en directe i ho van festejar amb el crack argentí, mentre tots els que els envolten ho veien a través d'una càmera. Altres contesten que es tracta d'una situació provocada per la diferència d'edat. En tot cas, una imatge molt habitual en molts espectacles o concerts que es fan avui en dia. De manera involuntària, i per la seva naturalitat, Eugeni Collado i Mari Àngels Costa s'han convertit en protagonistes del gol 6.000 del Barça a la Lliga.     

"La fuita de gas de la Rambla del Vendrell va ser causada per uns lladres" "Nou cas d'abocament de deixalles en un solar del Vendrell"