Els mesuraments a Torreblanca confirmen l'excés de soroll provinent de l'N-340

La Xarxa Vendrellenca demanarà solucions a Foment

Els nous mesuraments de soroll que s'han fet les últimes setmanes al carrer del Pardal, a la urbanització Torreblanca del Vendrell, han confirmat que els decibels que provenen del trànsit de vehicles per l'N-340 són superiors als nivells exigits. Aquests mesuraments confirmen els que ja es van fer el 2016, que anaven en la mateixa direcció.

Tot i això, el Ministeri de Foment va decidir fer nous mesuraments per comprovar si la prohibició del pas de camions per la carretera, que va entrar en vigor el setembre del 2018, podia haver suposat un canvi en els decibels que arribaven als habitatges. Això, però, no ha estat així, i el soroll que pateixen els veïns del carrer del Pardal segueix sent superior al que està fixat com a màxim, tant de dia com de nit.

 

Demanen solucions a Foment

Davant aquesta evidència, des de la Xarxa Vendrellenca han avançat que es dirigiran a la unitat de carreteres del Ministeri de Foment a la província de Tarragona, per comunicar-los els nous mesuraments i demanar Â«solucions tècniques per reduir el soroll al carrer del Pardal del barri de Torreblanca».

"L'Escola de Futbol Base de Calafell rep una visita sorprenent i molt 'culé'" "Covid-19: El primer paquet d'ajudes a empreses del Vendrell es queda curt"