La Mitja Marató del Vendrell arriba a la 33a edició

El classificat número 33 s'endurà un premi especial
La Mitja Marató del Vendrell té lloc el mes d'octubre. | Facebook Mitja del Vendrell

 

El Vendrell ha presentat la 33a edició de la Mitja Marató, que tindrà lloc el diumenge 27 d'octubre. Aquest dia, a partir de les 09.30 hores, se succeiran les cinc proves que s'inclouen a l'esdeveniment, la mitja marató de 21 quilòmetres, la cursa de 10 quilòmetres, la cursa de cinc quilòmetres, les infantils i la Specials. Un cop més la Rambla serà el punt de sortida i d'arribada de la Mitja Marató i la prova de 10 quilòmetres.

El regidor d’Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Rubén Gràcia, ha remarcat que la prova comptarà «un any més amb la participació de Tots Junts Correm, un col·lectiu que fa una valuosa tasca d'integració i solidaritat». De la mateixa manera, ha fet un agraïment a les diferents empreses i entitats que fan possible la cursa, destacant a Runners el Vendrell, Filirun i Triathlon Penedès Costa Daurada. També es compta amb la col·laboració d'alumnes del cicle formatiu d’Ensenyament i Animació Sociesportiva (EAS) de l'institut Andreu Nin.

Les inscripcions, tant de corredors com de voluntaris, es poden fer a la pàgina web de la Mitja del Vendrell. Tots els participants rebran com a obsequi una samarreta tècnica commemorativa de la cursa. Una de les novetats d'aquest 2019 serà que, sent l'edició número 33, la persona que es classifiqui en la posició 33 tindrà un premi especial gràcies a la col·laboració de Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa.

Les platges del Vendrell revaliden els certificats de qualitat

També relacionat amb el Vendrell, des de l'Ajuntament s'ha informat que les tres platges del municipi, les de Sant Salvador, Coma-ruga i el Francàs, han revalidat enguany els certificats de qualitat ISO 14001:2015 de gestió mediambiental i ISO 9001:2015 de gestió de la qualitat. La regidora de Platges de l'Ajuntament, Bàrbara Peris, ha destacat que les platges del Vendrell «són un dels actius més importants del nostre municipi, raó per la qual estem compromesos amb la seva conservació i millora». 

"Calafell ha esterilitzat 123 gats durant l'últim any" "🐗🎥VÍDEO: Una família de senglars es passeja per l'Arboç i Banyeres"