Dol al Baix Penedès per la mort de Borja Boga, cap de Protecció Civil de l'Arboç

Boga ha mort durant la nit d'aquest dilluns per causes que, ara mateix, es desconeixen | Demà dimecres, 10 de juny, es farà un ofici religiós a l'església del Vendrell

Dol a l’Arboç per la sobtada mort de Borja Boga, cap de Protecció Civil al municipi. Segons ha avançat ‘Ràdio l’Arboç’, Boga va morir durant la nit d’ahir dilluns per causes que ara mateix es desconeixen. El seu cos va ser trobat a casa seva, al Vendrell, i l’autòpsia determinarà el motiu de la defunció.

Grans mostres de condol

La mort de Borja Boga, molt conegut arreu del Baix Penedès, ha colpit la comarca i el territori i diverses associacions de Protecció Civil, cossos policials locals i serveis d’emergències ja han mostrat el seu condol a les xarxes.

Demà dimecres, 10 de juny, a les 10.00 hores, es farà un ofici religiós a l’església del Vendrell, on diverses unitats de Protecció Civil acompanyaran el seu cos. Avui dimarts, les despulles de Boga descansaran al Tanatori del Vendrell, de 16.00 a 20.00 hores. En pau descansi.

"Els museus del Vendrell reobren les seves portes tres mesos després" "Un altre ajuntament del Baix Penedès opta per mantenir la piscina tancada"