Mor ofegada una dona a la platja de Segur de Calafell

Els fets van passar ahir dijous, 12 de juliol, als voltants del port de Segur

Una dona de 68 anys va morir ofegada ahir dijous, 12 de juliol, a la platja de Segur de Calafell, a la comarca del Baix Penedès. Segons informa el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), uns banyistes els van alertar vora les set de la tarda, després de veure una persona immòbil dins l'aigua, als voltants del port de Segur. 

 

Durant la tarda d'ahir, a la platja de Segur de Calafell va onejar la bandera verda i l'estat de la mar era bo per poder banyar-s'hi.

Una dona perd la vida a la platja de Segur de Calafell

Els equips d'emergències mèdiques van rebre l'avís pels volts de les set de la tarda, concretament, a les 18.59 hores, quan dos testimonis van alertar del succés. Un particular va iniciar les obres de reanimació fins a l'arribada dels socorristes que hi havia a la platja.

Poc després fins al lloc de l'incident, el SEM va traslladar 3 dotacions d'ambulàncies, dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local. Després de continuar amb les maniobres de reanimació, no es va poder fer res per salvar-li la vida. 

 

La víctima, era una dona de nacionalitat espanyola que estiuejava en aquesta localitat costanera i, mentre es banyava a la platja de Segur de Calafell, es va ofegar i no es va poder fer reanimar-la.

 

Es va prohibir el bany en 5 platges tarragonines

Durant el dia d'ahir, 12 de juliol, Protecció Civil va anunciar bandera vermella en 5 platges tarragonines, a causa de la mala mar que hi havia. En aquest sentit, va quedar totalment prohibit el bany a les platges del Miracle, de l'Arrabassada, dels Capellans, a la Llarga, a la platja de la Móra i a Tamarit.

 

En aquest sentit, quan hi ha bandera vermella està totalment prohibit banyar-se, ja que si els socorristes ho creuen oportú i hissen aquesta bandera és perquè hi ha onades que poden suposar un greu perill per a les persones que hi ha dins l'aigua.

Mor una dona de 81 anys al riuet de Coma-ruga

El passat 19 de juny, una dona de 81 anys va morir al riuet de Coma-ruga. Segons va informar la Policia Municipal del Vendrell, la dona va patir una parada cardiorespiratòria quan estava dins el riuet, una zona de bany que està al costat de la principal platja del municipi del Baix Penedès.

 

Els serveis d'emergència que van anar fins al lloc de l'incident, tot i les maniobres de reanimació que se li van practicar, no van poder fer res per salvar-li la vida.