Fulgencio Ruiz en una imatge d'arxiu

Mor Fulgencio Ruiz, històric i estimat membre de la Creu Roja Calafell-Cunit

Familiars, amics i membres de la Creu Roja li han donat l'últim adeu aquest dissabte

Calafell i Cunit estan de dol. Dijous passat, 19 de novembre, va morir Fulgencio Ruiz als 72 anys, històric membre de la Creu Roja al Baix Penedès i qui havia sigut president de l'Assemblea Local de Cunit i Calafell. Fulgencio, conegut per tothom amb el nom de 'Ful', ha mort després de lluitar contra una llarga malaltia.

Aquest dissabte, 21 de novembre, amics, familiars li han donat l'últim adeu a Calafell en una cerimònia que s'ha celebrat a l'església de l'Assumpció de Segur de Calafell i a la qual hi han assistit també els membres de la Creu Roja, qui li han fet un homenatge.

Imatge dels membres de la Creu Roja en l'últim adeu a Fulgencio Ruiz
Els membres de la Creu Roja han dit l'últim adeu a Fulgencio Ruiz | Àngel ullate

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

'Ful' era molt conegut a tota la comarca del Baix Penedès per la seva incansable dedicació als projectes de la Creu Roja. Entitats, ajuntaments i coneguts han mostrat el seu més sincer condol davant la pèrdua de Fulgencio. La Creu Roja del Baix Penedès ha emès un comunicat on lloa la tasca de 'Ful': «Voluntari compromès amb qualsevol dels set principis de Creu Roja: la Humanitat, la Imparcialitat, la Neutralitat, la Independència i, naturalment, la Voluntarietat, la Unitat i la Universalitat. Ens ha deixat un gran forat aquesta pèrdua, just quan més necessitem el seu consell. Sempre serà un referent i un exemple pels qui continuem cada dia ajudant les persones». 

L'Ajuntament de Calafell ha expressat el seu condol a la família, amics i el col·lectiu de la Creu Roja, així com l'Ajuntament de Cunit que també ha transmès el seu condol, recordant que 'Ful' va estar sempre «a primera fila».