El Museu Pau Casals acull un concert del Duo Gee-Mackey

El mes de març també es farà un taller de música en família anomenat 'Bada Botó'
El Duo Gee-Mackey actua al Museu Pau Casals. | Museu Pau Casals

 

El Museu Pau Casals de la platja de Sant Salvador del Vendrell acollirà el pròxim diumenge 3 de març un concert del Duo Gee-Mackey, a les 12.30 hores a la sala de música. Aquest duo està integrat per David Gee al violoncel i Lynne Nackey al piano, i el concert vol ser un homenatge de Gee al que va ser el seu primer professor de violoncel, Lluís García Renart, que va ser deixeble de Pau Casals. El concert esdevindrà així un homenatge al mateix Casals.

 

El programa ha estat confeccionat especialment per aquest escenari i inclou peces de Paul Bazelaire, amic de Pau Casals al Conservatori de París, així com de Falla, Chopin i Beethoven. El concert del Duo Gee-Mackey obrirà els actes del mes de març al Museu Pau Casals, que seguiran el 17 de març, a les dotze del migdia, amb una nova visita teatralitzada a càrrec del Ramon i la Maria, pescador i minyona respectivament de la Vil·la Casals.

 

Taller familiar el 24 de març

L'últim acte del mes de març programat és el taller de música en família que es farà el diumenge 24 de març a les dotze del migdia sota el nom de 'Bada Botó', impartit per Anna Vega i Marta Canellas. El taller és per a famílies amb nens d'entre un i cinc anys i es basa en el conte amb cançons «Bada Botó», que les mateixes autores han editat amb l'editorial Bellaterra Música. L’activitat té un cost de cinc euros per als adults i tres euros per als infants.

 

Des del Museu Pau Casals han indicat que pel concert del 3 de març l'entrada és gratuïta per a tothom, però que cal fer reserva prèvia per causes d'aforament al telèfon 977 684 276 o al mail museu@paucasals.orgPer la visita teatralitzada i l’activitat familiar també és imprescindible fer reserva prèvia, ja que les places són limitades.

 

També et pot interessar:

El Vendrell recupera la memòria de les persones oblidades a les fosses comunes.