GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Museu Pau Casals entra a un mes de febrer ple d'activitats

S'ha programat un curs de fotografia amb mòbils per a museus
Una activitat familiar al Museu Pau Casals. | Museu Pau Casals

 

El Museu Pau Casals del Vendrell, situat a la platja de Sant Salvador, entra a un mes de febrer ple d'activitats per a tots els públics i les edats. La primera tindrà lloc el dissabte 9 de febrer, amb un curs de fotografia amb mòbils per a museus, que es farà tant al matí com a la tarda. L'objectiu del curs és aprendre a aprofitar les xarxes socials, amb una introducció als conceptes bàsics i els tipus de fotografia amb mòbils. També hi haurà una presentació pràctica dels principals accessoris per a la fotografia i la videografia mòbil.

 

Aquest taller, que està organitzat per l’Associació de Museòlegs de Catalunya i dissenyat per l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya, serà impartit per l'especialista en fotografia amb mòbil Fernando Prats. L’activitat és gratuïta però cal apuntar-se a través d’un enllaç que es pot trobar a la web del Museu Pau Casals i de l’AMC, amb data límit al dia 7 de febrer al migdia.

 

Activitats familiars i visites guiades

El diumenge dia 10 de febrer, a les dotze del migdia, el museu organitza l’activitat familiar 'Sigues músic per un dia!', una proposta on pares i infants podran conèixer qui era Pau Casals a través d’una visita dinamitzada al museu amb el Robert, un músic amic de Pau Casals que els ensenyarà qui era i perquè estimava tant la música i la seva terra. En acabar, coneixeran de ben a prop el seu millor amic, el violoncel, i aprendran a tocar-lo, convertint-se en músics, per un dia. Aquesta és una activitat per a famílies amb nens de tres a vuit anys, i té un cost de sis euros pels adults i quatre euros pels infants.

 

Les activitats continuaran el dissabte 16 de febrer, a les 11.00 hores, amb la visita guiada 'Les Cases de Pau Casals', un recorregut per la Casa Nadiua, per conèixer l'ambient familiar i humil en el qual el músic va viure els primers anys de la seva infantesa, i la Vil·la Casals, la seva casa d'estiueig ubicada davant la platja i el mar de Sant Salvador. L’activitat té un cost de nou euros per persona. Finalment, l’última activitat del mes de febrer tindrà lloc el diumenge dia 24 a les dotze del migdia, i serà una visita teatralitzada amb el Ramon, pescador de Sant Salvador, i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals.

 

També et pot interessar:

El Vendrell recorda el naixement de Pau Casals amb un concert i un espectacle familiar.

El Vendrell explora la relació entre Pau Casals i García Lorca.