GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La música popular mallorquina, protagonista al Música a la Vila del Vendrell

El cicle de cinema sota els estels es tanca amb un film familiar
El Joana Gomila Folk Souvenir. | Ajuntament del Vendrell

 

El cicle Música a la Vila del Vendrell segueix el seu curs durant aquest mes d'agost i aquest dimecres dia 15 serà el torn del Joana Gomila Folk Souvenir, que portarà la música popular mallorquina a la capital del Baix Penedès. Partint de tonades populars i sonoritats salvatges però delicades, la formació que encapçala Joana Gomila convida als espectadors a viatjar per les ressonàncies de la música de ses illes, tot barrejat amb 'samples' de pagesos, nins, padrines o paisatges.

 

Gomila rebusca en l’ànima d’aquestes melodies la seva font d’inspiració per dotar de creativitat la seva música. En ella s'hi pot descobrir la ciutat, però també les tonades de feina, jotes, romanços i, fins i tot, ecos del desaparegut grup Antonia Font. També hi sonen les reflexions de Rafel Ginard. El concert començarà a les deu del vespre a la plaça del Tívoli, però en cas de pluja es farà a l'Auditori que hi ha a l'interior de l'Escola Municipal de Música Pau Casals. Després d'aquest concert encara quedaran dues sessions del Música a la Vila, que tindran lloc els dies 22 i 29 d'agost, amb Xavi Lozano i Canya d'Or primer, i El Pont d'Arcalís per tancar l'agost. 

 

Film, cinema sota els estels a la Cooperativa

El cicle que també se segueix desenvolupant aquest estiu al Vendrell és el Film, el cicle de cinema sota les estrelles de la Cooperativa, per bé que aquest dijous dia 16 ja arriba al seu final. Per tancar el cicle es projectarà a les deu del vespre la pel·lícula de dibuixos animats 'Tadeo Jones 2, El secreto del rey Midas', un film familiar per a tots els públics. Com és habitual, tots els que s'acostin a l'Agro-Tast tindran diferents ofertes gastronòmiques per a l'ocasió. Una d'elles és la de crispetes més beguda a un preu de quatre euros. Aquells que ho desitgin també podran menjar o beure mentre veuen la pel·lícula.