Nou atropellament a la C-31 de Cunit, mentre el projecte de remodelació segueix encallat

Una menor de setze anys ha resultat ferida lleu
L'atropellament s'ha produït a la C-31 al seu pas per Cunit | Google Maps
 

La C-31 al seu pas pel centre de Cunit ha tornat a ser escenari d'un atropellament, una situació que es repeteix periòdicament. En aquest cas, la víctima ha estat una noia de setze anys, que va ser atropellada per un vehicle aquest dilluns 4 de novembre pels voltants de les 21.30 hores. Segons ha explicat la seva mare a través de les xarxes socials, la menor travessava pel pas de vianants que hi ha a l'altura de l'Ajuntament quan va ser atropellada per un cotxe que no la va veure.

Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha atès al lloc dels fets i l'ha traslladat a l'Hospital del Vendrell en estat menys greu, tot i que la noia no ha perdut el coneixement en cap moment. Des de la seva família han afegit aquest dimarts que, afortunadament, tot ha quedat en «un ensurt» i que la noia no té ferides de gravetat.

 Casos com aquest són habituals en aquesta via interurbana que travessa Cunit, especialment quan ja és fosc, tal com va passar el passat mes de juliol. Els veïns han lamentat diverses vegades que la il·luminació no és suficient, i que els vehicles tenen problemes per poder veure els vianants en alguns punts.

Esperant la remodelació des del 2017

La situació és exasperant pel veïnat, més quan des del juny del 2017 existeix un projecte per remodelar la C-31 al pas per Cunit, millorant la visibilitat i els encreuaments d'aquesta carretera amb altres carrers. Però la manca de pressupost de la Generalitat té el projecte encallat. L'alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, explicava recentment en una entrevista a TarragonaDigital, que el projecte «està aprovat definitivament, però falta la partida pressupostària».

«Estem pendents que des de Barcelona ens diguin alguna data, però el problema és que depèn del pressupost de la Generalitat», es lamentava Carreras. En la mateixa situació es troba Calafell, on la Generalitat també va anunciar una actuació a la C-31 al seu pas pel nucli de Segur. En aquest cas, però, encara no hi ha un projecte aprovat, ja que el que va proposar Carreteres no va convèncer l'Ajuntament de Calafell, que ha presentat la seva pròpia proposta a la Generalitat.

"❗🏘ATENCIÓ: Més de 450 famílies esperen un pis de lloguer social al Vendrell" "BONES NOTÍCIES | Obre les portes la nova Sala de Lectura de Coma-ruga"