Comencen les obres a la xarxa de sanejament de l'Esplai, a la Bisbal del Penedès

Tenen un cost de 12.960 euros
Les obres de la xarxa de sanejament de l'Esplai ja han començat. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

Les obres d'arranjament de la xarxa de sanejament al nucli de l'Esplai, a la Bisbal del Penedès, ja estan en marxa des del passat 28 d'agost. Es tracta d'uns treballs per millorar la canalització de connexió al col·lector principal de la xarxa d'aquest nucli a l'altura del local social, per causa d’una canonada aixafada i trencada que afecta 40 metres lineals de tub de clavegueram i tres pous de registre.

El contracte menor, per un cost de 12.690 euros, ha estat adjudicat a l’empresa Solé Xic i es repararan aquests 40 metres lineals de tub de clavegueram i tres pous de registre, al costat del talús de la carretera. L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès fa front a aquesta inversió perquè en el ple extraordinari del passat 12 d’agost es va aprovar la modificació de crèdit corresponent per poder dur a terme aquestes obres.

 

Nou curs del Club de Lectura Fàcil en Català

Per altra banda, la Bisbal del Penedès també ha anunciat que el pròxim dimarts 17 de setembre comença la tercera edició del Club de Lectura Fàcil en Català de la Biblioteca Pública de la Bisbal i el Consorci per a la Normalització Lingüística. Aquesta és una activitat gratuïta que consisteix a fer tertúlies mensuals sobre petits llibres escrits en català perquè aquelles persones que no estan acostumades a llegir llibres en català puguin millorar la seva comprensió lectora i la seva fluïdesa en la parla.

Les trobades del Club de Lectura Fàcil en Català es duen a terme el tercer dimarts de cada mes, de les 10.00 a les 11.30 hores, a la Biblioteca del Centre Municipal de Cultura (CMC). El curs 2019-2020 donarà inici el dimarts 17 de setembre amb l’obra 'Petita història de Paco Candel', que Genís Sinca va publicar el 2009. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a la Biblioteca Pública, ubicada al CMC, les tardes de dilluns a divendres (de les 16.30 a les 20.30 hores) i els dimecres i els dissabtes al matí (de les 10.00 a les 14.00 hores).

"Els viticultors del Penedès, en vaga" "Els ajuntaments acorden no pagar els diners que exigeix Endesa pel deute de les famílies"