'Romeo y Julieta, una mirada distinta'.

L'Off Temporada del Vendrell programa una revisió del clàssic 'Romeo y Julieta'

Una altra actuació és la de Clara Peya a l'Auditori Pau Casals

El cicle de teatre de petit format Off Temporada, inclòs dins la programació cultural del Vendrell, torna aquest divendres 14 de febrer, a les 20.30 hores, amb una revisió del clàssic 'Romeo y Julieta', que es farà al Teatre Àngel Guimerà (Tàg).

Sota el nom de 'Romeo y Julieta, una mirada distinta', la companyia Antzoki Teatteri narra aquesta història d'amor impossible entre els fills de dues famílies enfrontades. Com en totes les sessions Off, l'aforament és molt limitat, prioritzant la intimitat entre actors i públic, amb el qual es recomana fer reserva prèvia de les entrades. 

 

Clara Peya, a l'Auditori Pau Casals

El Temporada del primer semestre del 2020 també deixa un dels plats forts aquest cap de setmana a l'Auditori Pau Casals, amb el concert de la pianista i compositora Clara Peya aquest dissabte 15 de febrer a les 20.30 hores. Peya, una de les creadores més originals dels darrers temps, presentarà el seu nou treball, 'Estómac', un viatge musical i visceral a la recerca de l'amor en la seva essència més bàsica, en el qual combina els sons del jazz, el rap, el pop i l’electrònica.

 

Nova programació familiar al Museu Guimerà

El cap de setmana cultural al Vendrell segueix el diumenge 16 de febrer amb el començament de la nova temporada al Museu Àngel Guimerà. Després de l'èxit del cicle 'Els dilluns al Màg', per aquest 2020 es faran diverses propostes de caràcter familiar, començant aquest diumenge a les dotze del migdia amb el taller 'En Saïd busca tripulants'. Es tracta d'un taller basat en l'obra 'Mar i cel' d'Àngel Guimerà, en el qual els infants esdevindran figurinistes per ajudar a dissenyar el vestuari de l'obra.

Amb material no habitual, els nens i nenes hauran de crear un vestuari que, després, podran endur-se cap a casa. El preu del taller és de 2,50 euros per persona i les entrades es poden adquirir el mateix dia del taller al Museu Àngel Guimerà.