La nova oficina de servei d'aigües de la Bisbal del Penedès.

L'oficina del servei d'aigües de la Bisbal del Penedès canvia de lloc

Es trasllada a l'edifici de l'antic CAP

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha informat que l'oficina del Servei Municipal d'Aigües es trasllada a partir d'aquest dimecres 17 d'abril a l'edifici de l'antic CAP, al davant del camp de futbol, on també s'hi troba el Rebost Solidari. Des del consistori han apuntat que a la nova oficina d'Aqualia tots els ciutadans poden seguir fent les diferents gestions relacionades amb el seu contracte del servei de subministrament d'aigua, i que ho podran fer «en un espai més adequat per esperar el seu torn».

L’horari d'atenció al públic es manté els dimecres i els dissabtes des de les deu del matí fins a la una del migdia. A més a més, des de fa unes setmanes, també es pot accedir a l'oficina virtual, a través d'aquest enllaç. Igualment, l'Ajuntament de la Bisbal ha recordat que hi ha una aplicació gratuïta per a telèfons mòbils, així com el telèfon d'atenció al client 900 81 40 81 o el d'avaries 900 81 40 82. L'oficina actual que estava al Centre Municipal de Cultura (CMC) es destinarà al Servei d’Informació i Inspecció de l’Ajuntament, perquè així també es pugui cobrir el servei de consergeria i vigilància del CMC.

Es liciten parts de parcel·les del polígon Les Planes Baixes

Per altra banda, l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès també ha explicat que s'ha tirat endavant la licitació de dos percentatges de parcel·les ubicats al polígon Les Planes Baixes. Es tracta d’un 33,64% d’una parcel·la i d’un 25,23% d’una altra, propietat de l’Ajuntament. El febrer del 2018 es va aprovar el plec de clàusules per a la subhasta, mitjançant procediment obert, d’aquests terrenys, ja que la llei estableix que, quan les parcel·les estan catalogades dins del patrimoni municipal del sòl, s’ha de tirar endavant la licitació mitjançant aquest procediment.

En aquella ocasió, no es va dur a terme cap adjudicació perquè el procediment va quedar desert perquè no es va presentar cap oferta. Ara, el consistori torna a licitar aquests percentatges de parcel·les i s’hi poden presentar propostes fins al 24 d’abril. Posteriorment, la Mesa de contractació valorarà les diferents propostes segons el que determina el plec de clàusules.

També et pot interessar: