L'ONCE reparteix milers d'euros a Coma-ruga

El 'Sueldazo' del Cap de Setmana deixa dos premis de 20.000 euros
La zona més cèntrica de Coma-ruga. | M.G.
 

La sort s'ha deixat notar aquest cap de setmana a Coma-ruga. En aquest nucli marítim del Vendrell hi han caigut dos premis del 'Sueldazo' del Cap de Setmana de l'ONCE, de 20.000 euros cadascun d'ells. L'agent venedor dels jocs responsables de l'Organització ha estat Juan José Martínez, que ha portat la sort a Coma-ruga a través del quiosc que està ubicat a l'avinguda del Balneari número sis. Com tots els venedors de l'ONCE, Martínez és una persona amb discapacitat. 

Al seu quiosc es van vendre dos cupons electrònics premiats amb 20.000 euros cadascun d'ells, a través del Terminal Punt de Venda (TPV). Aquest mitjà permet al client escollir a l'instant el número que més li agrada. D'aquesta manera, han estat 40.000 euros els que s'han repartit a Coma-ruga aquest diumenge 15 de desembre. A Tarragona, l'ONCE presta serveis a 812 afiliats, i compta amb 172 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.

Més de 76 milions repartits a Catalunya el 2019

Aquest 2019, l'ONCE ja ha repartit més de 76 milions d'euros en premis en territori català. Els caps de setmana, l'Organització ofereix un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant un total de vint anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. També es pot optar a premis de 2.000 euros al mes durant deu anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena.

"Torna el Pessebre Vivent que no et pots perdre del Baix Penedès" "L'Arxiu Comarcal rescata fotos de les carmelites del Vendrell per felicitar el Nadal"