El parc Calafell Aventura serà una realitat el març del 2019

El recinte d'activitats estarà situat a l'antic càmping El Buen Vino
El Calafell Aventura estarà ubicat a l'antic càmping de la platja. | Ajuntament de Calafell

 

Calafell disposarà a partir del març del 2019 d'un parc d'atraccions que estarà situat al recinte de la plaça de l'Estació on hi havia el càmping El Buen Vino. Així ho han anunciat els promotors del parc a l'Ajuntament de Calafell. La data d'obertura del parc Calafell Aventura està prevista pel dia 18 de març. La inversió que s'hi ha fet és de 900.000 euros, per integrar diferents atraccions en aquest terreny de 15.000 metres quadrats, que mantindrà la característica pineda existent.

 

El parc tindrà minigolf, tirolines, rocòdrom, toros mecànics, cinema 4D, una zona de paint-ball, activitats de 'teambuilding' i un servei de bar i restauració, entre altres. El portaveu dels promotors, Isidre Farré, ha apuntat que es vol fer una oferta «molt àmplia per arribar a públics molt diversos», però que té «un especial perfil familiar». L’entrada al recinte serà gratuïta i l'accés a les atraccions es farà amb una targeta de prepagament recarregable.

 

Destinat a turistes, grups escolars i públic local

El portaveu dels promotors també ha volgut destacar que Calafell Aventura tindrà una oferta «diferent de la resta d’ofertes de lleure, de platja o patrimoni històric que hi ha a Calafell», ja que al parc s'hi podran fer «des de festes d’aniversari fins a concerts o dinars d’entitats, sempre amb les atraccions del parc com a reclam principal». També es preveu que s'ofereixin casals per a infants. La intenció dels promotors és obrir tot l’any. En època de temporada alta el parc s'adreçarà als turistes i els mesos hivernals atraurà grups escolars d’arreu de Catalunya. Tot sense renunciar al públic local o al comarcal.

 

Referent a la inversió, Isidre Farré ha destacat que «la integració de les atraccions respectant la pineda té un cost important», afegint que «el minigolf serà un dels millors de l’Estat espanyol i els elements de seguretat que tindran les tirolines seran els millors». L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha indicat que un espai com aquest «era necessari dins de l’oferta turística del municipi», especialment en un espai «degradat i en desús» com aquest, que estava situat en un lloc molt cèntric.

"El dejuni pels presos s'estén a professors d'un altre institut del Vendrell" "ÚLTIMA HORA: Atraquen amb arma blanca un supermercat del Vendrell"