GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El PDeCAT de la Bisbal del Penedès denúncia els «deutes» de l'anterior equip de govern

Asseguren que aquest mandat s'han pagat 708.000 euros provinents de «la mala gestió» d'ERC
Un ple de la Bisbal del Penedès. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

L'enfrontament entre el PDeCAT i ERC a la Bisbal del Penedès creix en intensitat a mesura que s'acosten les eleccions municipals del mes de maig. El grup del PDeCAT ha denunciat aquest dijous, en un comunicat enviat als mitjans, que «la mala gestió de l'equip de govern d'ERC», durant l'anterior mandat, ha comportat que aquests quatre anys s'hagin hagut de pagar «708.495 euros» provinents de diferents «deutes».

 

Deutes de 708.000 euros

Aquests deutes són, segons el PDeCAT, amb el Consell Comarcal per aspectes com el transport escolar, els serveis socials o la recollida d'escombraries (147.000 euros), amb Aqualia per la gestió de la depuradora de l'Esplai i diverses inversions fetes (59.313 euros), provinents de sentències judicials com les de l'arquitecte municipal o la tècnica d'urbanisme (213.000 euros), de factures pendents de pagar de l'any 2014 (270.500 euros) i del transport comarcal (18.560 euros).

 

El PDeCAT de la Bisbal ha volgut denunciar «aquest abús i aquesta mala gestió», que acaben «pagant tota la ciutadania», i afegeixen que els regidors d'ERC provinents de l'anterior govern «haurien d’assumir els interessos i costos derivats de la seva negligència i explicar el motiu dels impagaments i acomiadaments». Per acabar, els neoconvergents destaquen que el fet de pagar «aquests deutes, resultat de la mala gestió», ha provocat «que no s’hagi pogut destinar aquest import a inversions pel municipi en benefici de tota la ciutadania».

 

Ajornada la declaració per la denúncia de Verdun

Per altra banda, la declaració de l'alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, i la regidora de l'equip de govern Judith Vidal, als jutjats del Vendrell per la denúncia interposada per la portaveu d'ERC a l'Ajuntament de la Bisbal, Pilar Verdun, s'ha ajornat. La declaració s'havia de fer aquest passat dilluns 1 d'abril, però els advocats de Ferré i Vidal van demanar ajornar-la perquè havien rebut la citació amb molt poc temps de marge. Verdun va posar aquesta denúncia per «difamació i injúries» per les acusacions de no pagar el comptador de l'aigua de la seva casa de la Masieta.

 

També et pot interessar: